Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

První mistrák je tu. Táborsko musí překonat benešovskou houževnatost

 
pátek, 6. března 2020, 19:05

Tábor – Ještě v sobotu 7. března bude třetiligový A tým FC MAS Táborsko trénovat a absolvuje rozbor u videa. Na nedělní mistrovský zápas Fortuna: ČFL s SK Benešov (výkop ve 14.30 hod., stadion Kvapilova) chce být stoprocentně připraven.

O sestavě má trenér Miloslav Brožek víceméně jasno. „Možná mám jeden otazník, ale v hlavě mám určitou ideu, kterou si potvrzuji, že je to správná volba. Rozhodnutý o základní jedenáctce asi jsem,“ uvedl trenér.

Co se týče avizovaných zahraničních posil z Francie, situace se trochu komplikuje. Klubu se nejspíše podaří do neděle zaregistrovat pouze mladého ofenzivního záložníka, či útočníka Abdallaha Simu (ročník 2001, Senegal). „V sobotu přiletí dvě posily, jedna by mohla zasáhnout do nedělního zápasu. Nejvíce očekávaný vysoký útočník si ve Francii poranil kotník a ten přiletí později, zřejmě příští týden,“ uvedl Miloslav Brožek.

V tabulce figuruje Benešov až na 13. místě, ale tato pozice klame. Jedná se o silný, houževnatý tým, který tvrdě bojuje celých 90 minut. „Teď v zimě Benešovští přivedli do útoku Richarda Kaloda, už v průběhu podzimu je posílil Václav Ježdík na stoperu. Tým v ní má velkou zkušenost. Benešov má za sebou navíc povedenou přípravu, kdy vybouchl pouze s Jihlavou 8:2,“ sdělil trenér FCT.

Diváci si na stadionu nově pochutnají na pivu Bernard. Nedělní utkání odřídí trojce rozhodčích: Hájek - Urban, Hanáková.

Spolupráce Táborska se sportovní značkou Beltona

Od začátku jarní části sezóny 2019/2020 budou hráči A týmu FC MAS Táborsko nosit sportovní oblečení značky Beltona. „Tato značka byla poprvé představena v roce 1984 v Nizozemí a jsme rádi, že můžeme být její součástí,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

FC MAS Táborsko se zavázalo splnit vůči novému partnerovi tyto závazky: umístit bannery na východní tribuně v Kvapilově ulici, reklamu ve VIP místnosti a postupně obléknout do značky Beltona celý klub. Ve středu 26. 2. 2020 se na podmínkách spolupráce dohodli ředitel značky Beltona Arie Kegel a výkonný ředitel FC MAS Táborsko Josef Holub

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko