Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko na úvod zimní přípravy porazilo Duklu B 3:2

 
neděle, 12. ledna 2020, 19:02

Votice – Votická umělka byla svědky přípravného utkání mezi A týmem FC MAS Táborsko a Duklou Praha B. Jihočeši vyhráli 3:2 díky dvěma brankám Vandase a jedné Musiola.

Zápas měl tempo, spád, ale také přinášel spoustu nepřesností, jak to v tomto období bývá zvykem. Za Táborsko nastoupilo několik testovaných hráčů: Lotyš Minkievics, Brazilec Aquillar nebo Jemenec Al-Wasmani.

FCT šel brzy do vedení po akci Schramhausera, přihrávce Havrdy a zakončení Musiola. Dukla srovnala po rohu hlavou Zárybnickým. Po půlhodině hry pálil Minkievics a po teči Vandase opět Táborsko vedlo.

Dukla po změně stran dala druhý gól vinou nešťastného vlastního gólu Pence. Na druhé straně se důrazem ve vápně prosadil svou druhou a vítěznou brankou Vandas.

Příští sobotu čeká na Táborsko těžký soupeř: v Turnově se střetne se Slovanem Liberec.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Dali jsme příležitost úplně všem hráčům, které jsme dali dohromady na začátku přípravy. Zápas měl známky nekompaktnosti, ale musím říct, že tyto nedokonalosti nemám rád ani na začátku. Zápas měl tempo, byl zajímavý. Hřiště není velikostí úplně ideální, ale to nás bude často čekat i v soutěži. Jsem proto rád, že jsme to tu odehráli. Jsem také rád, že nikdo není zraněný a o některých hráčích jsem si udělal obrázek, jak s nimi mohu postupovat dál.“

FC MAS Táborsko – Dukla Praha B 3:2 (2:1)

Branky: 31. a 57. Vandas, 8. Musiol – 23. Zárybnický, 53. Penc (vlastní). Rozhodčí: Makovička – Novotný, Panský. Diváci: 30.

FCT, 1. poločas: Pecháček – Havrda, Navrátil, Minkievics, Rydval – Vandas, Brabec, Schramhauser, Pavlík – Aguillar, Musiol.
2. poločas: Zadražil – Al-Wasmani, Penc, Jáša, Icha – Vozihnoj, Říha, Schramhauser, Bartůněk – Toutou, Vandas.

Za Duklu B nastoupili: Štefan, Novák, Hejdl, George, Trávníček, Houha, Hrubeš, Freit, Kovernikov, Kim, Zárybnický, Kotlík, Dostál, Hodek, Březina, Provod M., Kozel D., Studnička, Havránek a Janda.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama