Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Generálka Táborska přinesla remízu s mladíky Hradce Králové

 
neděle, 4. srpna 2019, 20:16

V neděli dopoledne sehrál A tým FC MAS Táborsko poslední přípravný zápas před vstupem do třetí ligy. Na hřišti v Tisu na Havlíčkobrodsku remizoval s Hradcem Králové B 2:2, když pokaždé dotahoval náskok soupeře.

Draví a houževnatí mladíci „votroků“ důkladně prověřili síly Jihočechů, kteří v úvodu působili ospale, ale zhruba od 25. minuty si připravili čtyři gólové příležitosti, mj. Musiol přestřelil a Novák trefil tyč.

Branky padaly až po přestávce. Východočechy poslal do vedení hlavou po centru zprava Miker, pak táborský Novák opět rozezněl tyč a vyrovnal až důrazný Tolno po akci Serry. Klub se lvem ve znaku si vzal vedení opět Mikerem, který po kolmici a přízemní ráně překonal Pecháčka. Druhý a pěkný gól Táborska vstřelil Musiol, kterého do vápna přihrávkou uvolnil Tolno.

Závěr „zpestřilo“ několik strkanic kvůli nešetrným faulům, ale zápas dokráčel ke smírnému výsledku. Pro Táborsko začne ostrá soutěž v pátek 9. srpna od 18 hodin na půdě Benešova.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Na zápase bylo vidět, že jsme už přehratí. Neměli jsme si co dokázat. Už se díváme směrem na soutěž. Příprava nebyla dlouhá, ale už cítíme, že chceme hrát mistrovská utkání. Soupeř nás dobře prověřil, hrál rychle, důrazně, agresivně, kompaktně. Z toho pohledu nám začátek prvního poločasu nevyšel. Asi jsme čekali, že to bude jednodušší. Byli jsme u všeho pozdě, prohrávali jsme osobní souboje, které jsme nechtěli podstupovat. Soubojů bylo hodně, protože se hrálo na menším hřišti. Podobných zápasů nás čeká v mistrovské soutěži hodně. Z hlediska konečného výsledku spokojen nejsem, nezůstali jsme na vítězné vlně, kam se doufám vrátíme příští pátek v Benešově.“

FC MAS Táborsko – FC Hradec Králové B 2:2 (0:0)

Branky: 63. Tolno, 70. Musiol – 51. a 69. Miker. Rozhodčí: Makovička - Novotný, Panský. Diváci: 50.

Táborsko: Zadražil (46. Pecháček) – Almeida, Penc, Navrátil, Smetana – Vozihnoj (60. Serra), Schramhauser (46. Conde), Kučera, Novák – Toutou (46. Tolno), Musiol.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař