Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jako na Sibiři. Úvodní přípravu Písku zkomplikovalo počasí

 
pondělí, 14. ledna 2019, 23:58

Měla to být první zimní herní zkouška třetiligového celku trenéra Milana Nouska, moc se z ní však neuskutečnilo. Utkání ukončila sněhová vánice.

Písečtí fotbalisté a teplická juniorka, která je u Otavy na soustředění, stihli odehrát 30 minut větrného a studeného střetnutí, pak už ale nebylo možné pokračovat. Diváci, kteří na hřiště s umělou trávou zavítali, viděli jednu vlastní branku a alespoň na chvíli také několik noviců v dresu domácího áčka.

Ve středu 16. 1. v 18 hodin se žlutomodří představí znovu. Tentokrát se utkají s devatenáctkou Příbrami. Věřme, že počasí se tentokrát umoudří.

FC Písek – FK Teplice jun. 1:0 po 30 minutách hry

FC Písek: Luksch – Sedláček, Vacovský, Běloušek, Hanzlík, Hrachovec, Pecka, Presl, Sigmund, Milec, Voráček. (Vojtíšek – Benetka, Kulík, M. Held, J. Held, Grobár, Mařík, Kasík).

FK Teplice jun.: Košťál – Mončevič, Válek, Vobecký, Ondrášek, Kuchař, Said, Kormunda, Mustafič, Jiskra (hráč FCP), Přibyl (hráč FCP). Plachý – Viták (hráč FCP).

 
 
Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle