Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sobotní dvojzápas v Písku nabídl sedmnáct branek

 
sobota, 21. července 2018, 16:25

Stále ještě velmi široký kádr píseckého áčka čekala v sobotu 21. července dvojitá porce přípravy. Na domácím hřišti se svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna nejprve utkali s devatenáctkou plzeňské Viktorie a následně s čimelickým Sikem.

Proti Plzeňským, kteří přátelským zápasem zakončili písecké soustředění, nastoupila domácí jedenáctka složená z nováčků a hráčů, jež se před plánovaným zužováním kádru měli ještě předvést.

Hostující celek se prezentoval kvalitním výkonem a po přestávce, kdy trenéři Viktorie nasadili čerstvou jedenáctku, začínal mít navrch také fyzicky. Písečtí, kteří v prvním sobotním střetnutí nastoupili v bílých dresech, hrozili především po levé straně, kde se míč pohyboval po ose Kulík - Zeman - Grobár - Jančura.

Výsledkově vyznělo utkání příznivěji pro Plzeň, která se trefila třikrát a zpět na západ Čech odjížděla s výhrou 3:1. Za domácí kolektiv se trefil Simunovič.

FC Písek – FC Viktoria Plzeň U19 1:3 (1:1)

Branka FC Písek: Simunovič.

Sestava FC Písek: Varyš - Kulík, Viták, Řehoř, Zeman - Smetana, Grobár, Sokol - Volf, Jančura. Střídal: Simunovič.


Druhý tým, v němž se představili především fotbalisté, kteří u Otavy působili i v předchozí sezóně, si zahrál proti celku Čimelic. Účastník krajského přeboru vzdoroval jen chvilku a převážnou část utkání se bránil. Duel nakonec nabídl třináct branek - a všechny v síti hostů.

FC Písek – SK SIKO Čimelice 13:0 (5:0)

Branky FC Písek: M. Held 5, Pinc 4, Petřík, Milec, J. Held, Farkaš.

Sestava FC Písek: Hajdušek - Benetka, Vacovský, Holý, Hanzlík - Hrachovec, Milec, J. Held, Petřík - Pinc, M. Held. Střídal: Kulík.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Petr Brůha