Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čížová utrpěla těžkou porážku od Domažlic

 
středa, 9. května 2018, 22:07

Fotbalisté Sokola Čížová nezvládli středeční střetnutí ČFL s Jiskrou Domažlice. Chodové těžili z dobrého nástupu a připravili domácím nejvyšší porážku v sezoně.

Čížová nasbírala v jarní části pouhé tři body a stále se ukazuje, že na třetí nejvyšší soutěž nestačí. V úvodní půlhodině hry se Čížovští jen sporadicky dostávali na dostřel domácí svatyně a od 10. minuty už prohrávali, kdy se prosadil domažlický hrot Bezdička.

Hosté v čele s kapitánem Mužíkem byli při chuti a další gól přidali ve 22.minutě znovu Bezdičkou. Za pouhé dvě minuty dorazil otřesené domácí mužstvo Matějka a těsně před odchodem do kabin přidal čtvrtou branku Pfeifer.

Druhý poločas se odehrával jen z povinnosti. Střídající Hejda po deseti minutách na hřišti završil debakl Čížové na nepopulárního „bůra“.  Závěrečný hvizd rozhodčího Melničuka byl pro domácí vysvobozením. V sobotu (13.30) přivítají na závěr „anglického týdne“ poslední Nymburk, což bude zároveň souboj dvou sestupujících.


Sokol Čížová – Jiskra Domažlice 0:5 (0:4)

Branky: 10. a 22. Bezdička, 24. Matějka, 44. Pfeifer, 69. Hejda. Rozhodčí: Melničuk – Nehasil, Aubrecht. ŽK: 1:1 (15. Havel – 43. Chocholoušek). Diváků: 50.

Čížová: Kratochvíl – Zahrádka (80. Rozhoň), Novák, Pedro, Vacovský – Bálek, Havel (61. Mudra), Dvořák, Janda, Nečas (71. Vávra) – Jirouš. Hrající trenér Petr Janda.

Domažlice: Brych – Blažek, Hájovský, Chocholoušek, Mlynařík (55. Teršl) – Braun, Došlý, Mužík, Pfeifer – Bezdička (71. Buršík), Matějka (58. Hejda). Trenér Pavel Vaigl.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle