Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Dynamácká rezerva poskočila na osmé místo, bod zvenku přivezl Písek

neděle, 9. dubna 2023, 11:19ČlánkyČFL
 

Praha/Č. Budějovice – Oba třetiligisté se o velikonočních svátcích střetli s pražskými celky. Písek uhrál s Motorletem bezgólovou remízu a béčko Dynama porazilo favorizovanou Admiru.

 

V předehrávce úřadovali klokani. Písecké konto zatížili pěti góly

sobota, 1. dubna 2023, 19:44ČlánkyČFL
 

Písek - Návrat na zelený pažit od poloviny listopadu skončil pro domácí FC Písek fiaskem. V předehrávce 20. kola hráli prim hráči v zelenobílých dresech, kteří v první půlhodině skórovali třikrát Müllerem a zadělali si na zasloužený zisk tří...

 

Písek veze z lázeňského města dobrý bod. Mohly ale být i tři

neděle, 26. března 2023, 12:13ČlánkyČFL
 

Karlovy Vary - Další bod zapsali do tabulky České fotbalové ligy fotbalisté Písku. Tentokrát jej dovezli ze hřiště karlovarské Slavie a podruhé za sebou remizovali 1:1.

 

Písek bere doma s Přešticemi jen bod, ten však má svou cenu

sobota, 18. března 2023, 18:47ČlánkyČFL
 

Písek - Ve třetím utkání jara uhrál Písek s Přešticemi v sobotu dopoledne doma remízu. Západočeský nováček třetí ligy v úvodních dvou kolech neuspěl a u Otavy, kde se opět hrálo na hřišti s umělým trávníkem, získal první letošní bod po remíze 1:1.

 

Písečtí odčinili domácí porážku a porazili Zbuzany

neděle, 12. března 2023, 11:38ČlánkyČFL
 

Praha - Velká radost vypukla v písecké kabině po závěrečném hvizdu utkání se Zbuzany, které se odehrálo v Praze na umělce Motorletu. V zápase bylo na obou stranách jen minimum šancí. Vítěznou trefu obstaral uzdravený Martin Voráček, když běžela...

 

Důležité derby v Písku zvládli lépe mladíci Dynama

sobota, 4. března 2023, 19:53ČlánkyČFL
 

Písek – Důležitý zápas čekal v sobotu dopoledne oba jihočeské týmy startující v České fotbalové lize. Písek a Dynamo Č. Budějovice B se střetly ve vzájemném derby na umělé trávě. U Otavy se béčko černobílých představilo naposledy na jaře 2011.

 

Dominik Štěch uspěl na testech a podepsal smlouvu s Pískem

pátek, 3. března 2023, 20:45ČlánkyČFL
 

Písek - Po Františku Belejovi se kádr FC Písek rozrostl o dalšího nového člena. Na zkoušce v klubu uspěl Dominik Štěch, který v pátek dopoledne podepsal smlouvu na půl roku a posílil záložní řadu.

 

Úvodní derby hodně napoví, tuší před zahájením odvet kouč Písku Nousek

čtvrtek, 2. března 2023, 15:12ČlánkyČFL
 

Písek – U Otavy by na konec podzimu a kvalitní zimní přípravu rádi navázali i na jaře, které je za dveřmi. Již v sobotu 4. března čeká písecké fotbalisty důležitý duel s B-týmem Dynama České Budějovice. O zimní přípravě i vyhlídkách na jaro jsme...

 

Příprava se povedla, pochvaluje si kouč béčka Dynama Žmolík

středa, 1. března 2023, 18:10ČlánkyČFL
 

České Budějovice – Po dlouhé zimní přestávce vstoupí do akce také B-tým Dynama. V kádru došlo až na navrátilce Míku s Pařízkem jen k minimálním změnám. Nováček se pokusí co nejrychleji opustit sestupové pásmo a udržet pro klub třetí nejvyšší...

 
Reklama