Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Běhavá příprava vyzněla pro písecké fotbalisty

neděle, 4. února 2018, 20:20ČlánkyČFLAktuálně
 

V další přípravě na jaro se na umělé trávě u Otavy, netradičně v neděli odpoledne, utkal domácí A-tým se starším dorostem Příbrami.

 

O místo v písecké sestavě bojuje Dušan Pinc

středa, 31. ledna 2018, 15:32ČlánkyČFL
 

V sobotu 20. ledna se Dušan Pinc po umělé trávě v píseckém areálu proháněl ještě v dresu soupeře - juniorky plzeňské Viktorie, a dokonce týmu Rostislava Grossmanna vstřelil gól, kterým korigoval prohru Plzně s Pískem na konečných 2:3.

 

Jandu odvezla sanitka, vítězný gól zařídil Vlk

neděle, 28. ledna 2018, 17:23ČlánkyČFLDivize A
 

Ani ve druhém střetnutí zimní přípravy se třetiligová Čížová nedočkala vstřeleného gólu. Po nadílce s dorostem Viktorie Plzeň U19 prohrála těsně s Roudným 0:1. V minulé sezoně se oba soupeři potkávali v divizi.

 

Příprava Písku na ČFL pokračovala domácím dvojzápasem

neděle, 28. ledna 2018, 16:04ČlánkyČFL
 

Třetiligový kádr FC Písek je v současné chvíli natolik široký, že si trenér týmu Rostislav Grossmann mohl dovolit odehrát dvě utkání po sobě s různými jedenáctkami. V sobotu dopoledne na umělou trávu u Otavy nejprve vyběhla mladší sestava...

 

Intenzivní týden zakončí Písek dvojzápasem

středa, 24. ledna 2018, 09:23ČlánkyČFL
 

Zimní příprava prvoligových fotbalistů FC Písek se dostává do závěru své první třetiny - ještě šest týdnů pak bude zbývat do domácího ligového souboje Písku s Vltavínem.

 

Čížová zahrála pod psa. Od devatenáctky Plzně dostala za vyučenou

neděle, 21. ledna 2018, 19:20ČlánkyČFLAktuálně
 

Úvodní týden zimní přípravy zakončili fotbalisté třetiligového Sokola Čížová nedělním střetnutím s dorostem FC Viktoria Plzeň U19, který v týdnu remizoval s Domažlicemi 2:2 a nyní absolvuje soustředění v Písku.

 

Písek si poradil se sněhem i s Plzní

sobota, 20. ledna 2018, 14:45ČlánkyČFLAktuálně
 

Druhý týden přípravy zakončili třetiligoví fotbalisté Písku přátelským utkáním s hráči juniorky Viktorie Plzeň, kteří jsou u Otavy na soustředění.

 
Reklama