Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Do jara vstoupí Písečtí se třemi posilami

pondělí, 5. března 2018, 21:03ČlánkyČFL
 

Přípravná období fotbalových mužstev nejsou pouze o trénování. Během letní i zimní přestávky dochází k odchodům hráčů a samozřejmě také k posilování kádrů. V právě končící pauze se hráčské změny nevyhnuly ani píseckému áčku.

 

Tisková konference FC Písek - Cíle zůstávají, odhodlání je naplnit také

pondělí, 5. března 2018, 07:28ČlánkyČFL
 

Jde do tuhého, v sobotu 10. března začíná jarní část České fotbalové ligy, ve které se A-mužstvo FC Písek pokusí odčinit nepovedený podzim, který zůstal za všeobecným očekáváním. Fotbalový klub od Otavy uspořádal po posledním přípravném utkání...

 

Zdařilá generálka Čížové, trenéra Jindru potěšil předvedený výkon

sobota, 3. března 2018, 23:43ČlánkyČFLAktuálně
 

Za týden startuje jarní část ČFL a poslední zkoušku před prvním ostrým startem skládali v sobotu odpoledne fotbalisté Čížové s Královým Dvorem. Jihočeský nováček třetí ligy navázal na předchozí výkon s Domažlicemi a zvítězil 2:1.

 

Sedlčanům nastříleli Písečtí devítku, ale dostali také varování

sobota, 3. března 2018, 18:54ČlánkyČFLAktuálně
 

V generálce na start jarní části České fotbalové ligy se písečtí fotbalisté na domácí umělé trávě střetli s divizním celkem Sedlčan. Utkání mělo jasného favorita, ale hosté u Otavy bojovali.

 

V generálce na ligu přivítá Písek Sedlčany

pátek, 2. března 2018, 07:29ČlánkyČFL
 

K poslednímu přípravnému utkání před startem jarní části České fotbalové ligy 2017/2018 přijede k Otavě celek Tatranu Sedlčany, který hraje Fortuna Divizi A, kde mu aktuálně patří 7. místo.

 

S Příbramí to byl duel dvou různých poločasů

sobota, 24. února 2018, 16:00ČlánkyČFLAktuálně
 

Těžkou, ale velmi přínosnou prověrku měli dva týdny před startem třetiligové soutěže na programu písečtí fotbalisté, kteří na domácí umělé trávě přivítali druholigovou Příbram, pro níž bylo střetnutí generálkou.

 

Čížová představila s Domažlicemi posily z Plzně

neděle, 18. února 2018, 18:00ČlánkyČFL
 

Po týdnu si fotbalisté třetiligové Čížové znovu zahráli na umělém trávníku v Plzni na Doubravce. Soupeřem jim byla dobře známá Jiskra Domažlice.

 
Reklama
Reklama