Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko rozstřílelo Rakovník 5:1. Vandas dal hattrick za poločas

pátek, 2. srpna 2019, 09:07ČlánkyČFL
 

Třetiligový A tým FC MAS Táborsko si ve čtvrtek vyzkoušel své síly v předposledním letním přípravném utkání proti SK Rakovník. Středočeši jsou po postupu účastníkem soutěže Fortuna ČFL a týmy se znovu střetnou (už mistrovsky) 20. října.

 

Táborsko hladce zvítězilo nad mladíky Bohemians

neděle, 28. července 2019, 12:47ČlánkyČFL
 

V dalším přípravném duelu v Táboře na stadionu v Kvapilově ulici hostili domácí borci rezervu prvoligových klokanů Bohemians Praha 1905.

 

Rezerva Sparty porazila Písek góly Amblera a Traoreho

neděle, 21. července 2019, 23:26ČlánkyČFL
 

Béčko pražské Sparty sehrálo během svého soustředění u Otavy druhé přípravné utkání. Tentokrát s budoucím soupeřem v ČFL. Po středečním vítězství v Olešníku 3:0 porazilo v sobotu dopoledne domácí FC Písek 2:0, když protočilo 22 hráčů a gólovou...

 

Táborsko zásluhou vydařené první půle porazilo béčko Příbrami

pondělí, 15. července 2019, 22:33ČlánkyČFL
 

V dalším přípravném utkání v Táboře na stadionu v Kvapilově ulici hostili domácí borci rezervu prvoligového 1. FK Příbram. Oba soupeři byli pro letošní sezónu zařazeni do A skupiny České fotbalové ligy.

 

Hradec potvrdil roli favorita, Písek mu srdnatě vzdoroval

pondělí, 15. července 2019, 20:16ČlánkyČFL
 

Písečtí ve druhém přípravném střetnutí prohráli s druholigovým Hradcem Králové 0:2. Votroci prokázali v generálce na F:NL svou kvalitu, ale z převahy vytěžili jen dva góly. Domácí statečně bojovali až do konce a v závěru sahali po snížení.

 

Ligová béčka, ale i zbývající konkurenti vzbuzují respekt, říká písecký Milan Nousek starší

pátek, 12. července 2019, 23:00ČlánkyČFL
 

Třetiligovému Písku se nepovedla uplynulá sezona. Šestnácté místo ze sedmnácti týmů v závěrečné tabulce způsobilo kaňku na předchozí velmi dobré pověsti tradičního účastníka ČFL. Hráči a trenéři spolu s vedením klubu vstupují do přípravy na...

 

O post jedničky FC Písek se uchází jablonecký Martin Klement

středa, 10. července 2019, 10:30ČlánkyČFL
 

Vedení FC Písek během letní soutěžní pauzy intenzivně řešilo obsazení brankářského postu v třetiligovém A-týmu. Půlroční hostování ukončil zkušený Michal Toma, pokračovat ve žlutomodrém dresu nebudou dlouhodobí marodi Kamil Hajdušek a Lukáš...

 
Reklama