Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Tomáš Valenta: Energie načerpaná v lese se moc neuplatnila

úterý, 20. srpna 2019, 17:51RozhovoryČFL
 

První dva zápasy čerstvě zahájeného ročníku ČFL v barvách Písku odehrál třiadvacetiletý Tomáš Valenta (15. 5. 1996), důrazný fotbalista, který vyrůstal v pražské Slavii. Dospělý fotbal okusil v Táborsku, naposledy účinkoval v třetiligové...

 

Táborsko srazilo nováčka už za poločas

pondělí, 19. srpna 2019, 08:41ČlánkyČFL
 

Po dvou mistrovských zápasech ve Fortuna ČFL má Táborsko šest bodů a usazuje se v horních patrech tabulky. V prvním domácím zápase porazilo nováčka z Hostouně 4:1, když o poločase byl výsledek 4:0. Domácí bohužel ve druhé půli polevili, neudrželi...

 

Kvalitní třetiligový duel mezi Pískem a Domažlicemi rozhodli hosté šťastným gólem

neděle, 18. srpna 2019, 11:03ČlánkyČFL
 

Po zisku cenného bodu na hřišti Loko Vltavín v úvodním kole podzimní části ČFL se písecké áčko představilo domácímu publiku v souboji s ambiciózním soupeřem Jiskrou Domažlice. V rychlém a chvílemi opravdu jiskřivém utkání podali oba soupeři...

 

Třetiligisté poprvé doma: Písek hostí silné Domažlice, Táborsko nováčka Hostouň

pátek, 16. srpna 2019, 13:51ČlánkyČFL
 

Oba jihočeští zástupci v České fotbalové lize (skupině A) se o víkendu poprvé ukáží vlastním fanouškům. Na závěr náročného „anglického“ týdne a dobrém vstupu do sezony se chtějí předvést v tom nejlepším světle.

 

MOL Cup: Zasloužený postup Písku korunovali Valenta s Petříkem

čtvrtek, 15. srpna 2019, 08:41ČlánkyČFL
 

Písečtí splnili na hřišti divizní Dobříše roli favorita a vítězstvím 2:0 si zabezpečili postup do 2. kola domácího poháru.

 

Pohár: Po vlažném poločase Táborsko v Sedlčanech v klidu postoupilo

středa, 14. srpna 2019, 23:31ČlánkyČFL
 

A-tým FC MAS Táborsko postoupil ve středu do 2. kola poháru MOL Cup, když zvítězil díky zlepšenému výkonu ve 2. poločase na půdě divizních Sedlčan 4:0.

 

MOL Cup: Táborsko a Písek v rolích favoritů, Soběslav dá šanci náhradníkům

středa, 14. srpna 2019, 10:48ČlánkyČFLDivize A
 

Ve středu 14. srpna se v 1. kole poháru MOL Cupu představí trojlístek jihočeských klubů. Zatímco Soběslav doma hostí favorizovaný Benešov, třetiligový tandem Táborsko – Písek zajíždí na trávníky divizních soupeřů ze středních Čech.

 
Reklama
Reklama