Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Starší dorost Písku zahájil společnou letní přípravu

 
pátek, 14. července 2017, 21:21

Šestadvacet hráčů měl k dispozici během úvodního společného tréninku nové sezony triumvirát trenérů Rostislav Grossmann, Vlastimil Klusoň a Jaroslav Vondrášek. Pro ročník 2017/2018 vznikla nová kategorie U18 (či U19B), proto bude dorostenecký kádr širší.

"Každý dostane šanci. To, že někdo už hrál v základní sestavě Českou ligu dorostu, neznamená, že to tak zůstane," ujistil Rostislav Grossmann své svěřence o tom, že všichni stojí na stejné startovní čáře a záleží pouze na nich, jak se v přípravě ukáží.

Během dalších týdnů se bude rozhodovat o tom, kdo si zahraje ČLD a kdo bude působit v divizním týmu U18 (U19B). Užší kádr devatenáctky pak bude ladit formu krátce před startem soutěže na herním soustředění a 20. srpna bude poprvé bojovat o body na hřišti celku SK Petřín Plzeň.

Napsal(a) FC Písek