Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko otestuje mládežnického reprezentanta Ondřeje Žežulku

 
pátek, 7. července 2017, 23:35

Na 63. ročník turnaje O křišťálový pohár v Počátkách, městečku na Vysočině, odcestuje v sobotu 8. července druholigový A tým FC MAS Táborsko.

Trenér Roman Nádvorník s sebou vezme dvaadvacet hráčů, přičemž do každého zápasu nastoupí jiná jedenáctka. „Budeme testovat Ondřeje Žežulku ze Slavie a také Emmanuela Antwiho, který hrál poločas už doma proti Příbrami,“ uvedl Roman Nádvorník. Osmnáctiletý obránce Žežulka je hráčem Slavie Praha, má ze sebou několik reprezentačních startů v mládežnických týmech U16 až U18. V zimě byl s A týmem Slavie na soustředění ve Španělsku. Jedenadvacetiletý Emmanuel Antwi (na snímku) pochází Ghany a na hřišti nastupuje ve středu pole.

Prvním soupeřem v Počátkách bude od 13 hodin FC Sellier & Bellot Vlašim. Dalšími účastníky turnaje jsou Znojmo a Prostějov. Z Tábora se dá do místa turnaje jet za hodinku přes Chýnov a Kamenici nad Lipou, trasa měří asi 50 kilometrů.

Letní příprava se nachází přibližně v polovině, ostrý start do Fortuna národní ligy přijde 29. července v Hradci Králové. „Máme ze sebou hrubou část přípravy a teď budeme tři týdny mužstvo vylaďovat, aby bylo na první mistrák připraveno v optimální formě,“ plánuje Roman Nádvorník.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle