Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slávisté měli sraz ve Strakonicích, dorazily i mistrovské poháry

 
neděle, 25. června 2017, 18:34

Stadion na strakonickém Sídlišti patřil v sobotu sedmnáctému setkání odboček Odboru přátel SK Slavia Praha. Pořádání se ujali strakoničtí fanoušci.

U této příležitosti byl sehraný turnaj v malé kopané. Hrálo se v osmi skupinách po čtyřech týmech, do play off postoupila dvě první mužstva z každé skupiny. Organizací srazu byl pověřen výbor strakonické odbočky ve složení: Miloš Sedláček, Martin Červinka, Václav Králíček, Martin Chylík, Jan Hošek, Tomáš Jelínek a Jan Malířský st.

Prvenství obhájili Zahrádkáři Brandýs – Boleslav. Druhé místo získalo Milevsko a třetí domácí Strakonice. Pořadí turnaje: 1. Zahrádkáři, Brandýs nad Labem - St. Boleslav, 2. Milevsko, 3. OP Strakonice, 4. FO-OP Slavia Praha, 5. Příbram, 6. Kardašova Řečice, 7. Bělá pod Bezdězem, 8. Tribuna Sever A.                                            

Nejlepší brankář: D. Přibil z Milevska, nejlepší střelec s 11 góly Jan Chylík ze Strakonic, pohár starosty města za nejsympatičtější získali Vlajkonoši 1965. Řediteli nemocnice ve Strakonicích byl předán šek na 8 000 korun.

 
 
Napsal(a) Jan Škrle
 


 
Reklama