Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj DG303 OPEN letos poprvé i pro týmy nad 35 let

 
pátek, 23. června 2017, 07:09

Fotbalový klub DG303 Vodňany pořádá v sobotu 24. června už 9. ročník svého letního turnaje DG303 OPEN. Hrát se bude na hřišti FK Chelčice a vůbec poprvé bude turnaj rozdělen na dvě části; do 35 a nad 35 let.

Zakládající člen Vodňanské ligy, který na tamní palubovce vládne už 4 roky v řadě a za posledních deset let slavil titul hned osmkrát, by si rád prodloužil i vítěznou letní sérii. Hráči ve žlutočerném totiž zvítězili také v posledních 3 ročnících svého letního turnaje a získali tedy do trvalého vlastnictví velký putovní pohár.

Pořadatelé proto museli pořídit trofeje nové a o putovní pohár si letos poprvé zahrají také týmy nad 35 let. Mezi nimi nebude chybět ani pořádající DG303, které tak vůbec poprvé ve třiadvacetileté historii klubu postaví „starou gardu“. Dalšími účastníky v kategorii nad 35 let budou pražští Študáci, kteří na turnaj jezdí už od prvního ročníku a Pohoda.

V kategorii do 35 let nastoupí A tým pořádajícího DG303, účastník krajského přeboru FK Protivín a dva účastníci zimní Vodňanské ligy; druhý zakládající člen FC Kapr a loňský nováček Seš-lost, který tvoří především mladíci hrající za FK Vodňany.

Hrát se bude na malém hřišti v počtu hráčů 4+1, systémem 2x každý s každým.

Napsal(a) Rostislav Bakula