Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj O pohár Jihočeského kraje se vydařil. Domácí skončili čtvrtí

 
úterý, 20. června 2017, 14:13

V sobotu 17. června se v Táboře na hřišti Svépomoc uskutečnil první ročník O pohár Jihočeského kraje, který patřil kategorii U15. Síly změřila mládežnická družstva domácího FC MAS Táborsko, partnerské slovenské město FKM Nové Zámky, SK Hanácká Slavia Kroměříž, Bohemians 1905 a 1.FK Příbram.

Šéftrenér SpSM Josef Holub ocenil, že počasí přálo a hrálo se za příznivých klimatických podmínek. „Na turnaji byly vidět individuální skvělé výkony, když někteří kluci z řad Příbrami a Bohemky už mají starty v mládežnické reprezentaci,“ uvedl Josef Holub.

Táborští hráči přišli o nadějné umístění vinou ztráty bodů v zápase s Příbramí, kdy vedli 1:0 a inkasovali v poslední vteřině utkání, což se podepsalo na zápase s Kroměříží, s níž prohráli po vlastní brance.

Turnaj opanovala svými výkony Příbram, která si poradila ve všech zápasech a ovládla se ziskem 12 bodů. Na druhém místě skončila Bohemka se 7 body, třetí místo Kroměříž, čtvrté FCT a poslední host ze Slovenska Nové Zámky.

Rozhodčí: Votava, Pánský, Mareš, Novák, Böhm. Hráno každý s každým: 1 x 35 minut.

Výsledky:

Bohemians - FCT 0:0

Nové Zámky - Příbram 1:3

Bohemians - Kroměříž 3:0

FCT - Příbram 1:2

Nové Zámky - Kroměříž 0:2

Bohemians - Příbram 1:2

FCT - Kroměříž 0:1

Bohemians - Nové Zámky 3:0

Příbram - Kroměříž 4:0

FCT - Nové Zámky 2:0

Ceny předával zastupitel města Tábora JUDr. Ladislav Novotný.

Turnaj byl financován za podpory Jihočeského kraje.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT
 


 
Reklama