Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SOUTĚŽ: Ve Strunkovicích obují kopačky hráči Motoru, ale i bratři Kotalíci, Štáfek nebo Šebrle

 
úterý, 20. června 2017, 14:30

Sportovní odpoledne plné fotbalu a zábavy chystají ve Strunkovicích nad Blanicí. Právě tam můžete ve společnosti sportu strávit druhou část neděle 25. června. Program je nabitý a slibný. Kopačky tam kromě domácích fotbalistů obují třeba hokejisté ČEZ Motor České Budějovice nebo tým složený ze známých sportovců a umělců.

Jako první vyběhne na strunkovický trávník ve 14:30 hodin výběr českobudějovického Motoru posílen o hráče z KHL a hostů. Nastoupí za něj například Jakub Kovář, Jiří Novotný, Petr Sailer, Stanislav Bednařík, bratři Kotalíci, Martin Vozábal, David Horejš a také samozřejmě hráči ze současného kádru Motoru. Barvy tohoto výběru bude hájit i Karel Poborský. Soupeřem jim bude domácí celek Blaníku Strunkovice.

Druhý zápas od 16:30 hodin obstará tým sportovců a umělců. Za něj budou kopat například Roman Šebrle, Jakub „Lavi Lavický" Štáfek, Dominik Hašek, herci Martin Kraus, Milan Pitkin a Jaroslav Sypal, hvězda seriálu Okresní přebor Leoš Noha, fotbalisté Horst Siegl, Tomáš Skuhravý, Jan Berger, Jiří Novotný, hokejisté Martin Procházka, Tomáš Vlasák, Radko a Leo Gudasovi a další známá jména. Tento tým nastoupí proti domácímu výběru Strunkovice 35+.

Vstupné na celé odpoledne činí 100 korun, děti do patnácti let jdou zdarma. Část výtěžku půjde na charitativní účely.

Soutěž o vstupenky na Sportovní odpoledne do Strunkovic (25. června)

Díky soutěži s Jihočeským fotbalem může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na Sportovní odpoledne ve Strunkovicích nad Blanicí. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do středy 21. června do 12. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

SOUTĚŽ SKONČILA

Sourozenci Kotalíkovi jsou křestními jmény Aleš a Adam. Správně byla odpověď C. Vítězkou dvou vstupenek se stala Zuzana Uhlíková. Gratulujeme.

Napsal(a) Yvetta Chmelová | Foto Jan Škrle