Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hola, hola, hola, krajský přebor volá, křičeli žáci Blatné

 
čtvrtek, 8. června 2017, 10:10

Starší žáci TJ Blatná učinili poslední krok k vítězství v I. A třídě, skupiny B, a postupu do krajského přeboru. „Všem děkujeme za podporu po celou sezónu. Hlavní poděkování patří rodičům,“ vzkazoval trenér David Reguš.

Potřebné domácí vítězství Blatné nad Vodňany se rodilo až ve druhém dějství. „Našim divákům jsme připravili menší drama, protože jsme opět ze začátku postavili některé kluky, kteří budou hrát příští rok. Bohužel nedokázali plnit to, co jsme si řekli v kabině a nechali jsme hosty, aby se dostali do vedení 2:0. Po 20. minutě jsme poslali na hřiště Tomáše Fořta a Štěpána Píchu, kteří dokázali oživit hru, od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo. O přestávce jsme tam pustili další kluky a hned bylo vidět zlepšení a podařilo se nám otočit výsledek až na konečných 5:2. Hlavně díky tomu, že jsme dokázali eliminovat hráče, kteří po celý zápas nakopávali míče. Doufám, že naše hra se po 20. minutě líbila našim divákům, protože jsme jim vděční za celoroční podporu,“ řekl blatenský kouč David Reguš.

Triumfující Blatná hrála v sestavě: Říha (Sedláček) – Šmat, Potůček, Opava, Krátký, Habada, Fořt T., Outlý, Fořt L., Pícha ,Šejver, Říha Vít, Turek, Fiřt, Vaněčková, Cheníček.Góly stříleli Lukáš Fořt 2x, Tomáš Fořt, Štěpán Pícha a Vítek Říha.

V sedmnácti zápasech prohrála Blatná jen dvakrát, obdržela pouhých 15 gólů a sama jich vsítila 72. Doposud nasbírala 44 bodů.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto TJ Blatná