Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nováčci se rozešli bez gólů

 
středa, 7. června 2017, 18:52

Po čtyřech porážkách v řadě a s okleštěnou sestavou cestovala Nová Ves do Chvalšin. Souboj dvou nováčků I. B třídy a loňských okresních šampionů skončil dělbou bodů.

Zápas se hrál ve velikém vedru. Bylo to znát i na výkonu obou týmů, hrálo se od vápna k vápnu, průměrný fotbal. V první půli byli hosté o trochu lepší a dostali se do několika příležitostí k ohrožení Cábovy branky, ale zůstaly nedotaženy.

Ve druhé půli byli pro změnu zase o trochu aktivnější domácí. Vytvořili si také pár šancí, ale ani jednu neproměnili. Ke konci oběma soupeřům docházely síly hlavně kvůli počasí. Zápas skončil 0:0 a Novoveští si odvezli bod z Chvalšin.

Trenér N. Vsi Miroslav Pekárek k bezgólové remíze poznamenal: „Zápas skončil zaslouženou remízou. První půli jsme byli trochu lepší my, ale neproměníme šance. To samé ale předvedli ve druhé půli domácí. Musíme to hodit za hlavu a koukat na další zápas v Kamenném Újezdě. Jelikož nás již předskočila Kaplice, budeme se snažit udržet čtvrtou příčku.“

TJ Sokol Chvalšiny - TJ Nová Ves 0:0

N. Ves: Bartizal - Vávra, Janeček, Janovský, Pech - Neumann ml., Holý, Graman, Šejba - Procházka (K), V. Brožka (59. Hlaváč).

Napsal(a) TJ Nová Ves