Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třemi body z Malšic jsou Ratibořští z nejhoršího venku

 
úterý, 6. června 2017, 20:01

Z Malšic si Ratibořské Hory odvezly nesmírně cenné tři body v boji o záchranu I. B třídy. Ve 42. minutě sice vedly již 3:0, soupeř ale v závěru prvního a v úvodu druhého poločasu snížil na rozdíl jediné branky, ale hosté již velmi cenné vítězství ubránili.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „K důležitému utkání do Malšic jsme vinou omluvenek odjeli pouze s jedenácti hráči, během prvního poločasu se pak dostavil náš jediný hráč na střídání Jaroslav Růžička.
Povedl se nám vstup do zápasu a již ve 14. minutě jsme se ujali vedení 1:0. I v dalších minutách prvního poločasu jsme byli lepším týmem a domácí jsme prakticky k ničemu nepustili. Svoje vedení jsme navýšili ve 31. minutě brankou Slavomíra Katolického a ve 42. minutě brankou Jiřího Vaněčka až na 3:0. Bohužel v poslední minutě prvního poločasu jsme po naší chybě v defenzívě nechali domácí lacině snížit na 1:3.
Hned v úvodu druhého poločasu domácí snížili na 2:3 a my jsme se začali o vítězství bát. Vypracovali jsme si ještě dvě gólové příležitosti, ale naše koncovka byla nepřesná. Od 70. minuty nám již začaly evidentně docházet síly a již jsme se soustředili pouze na ubránění výsledku. To se nám nakonec s vypětím všech sil podařilo až do závěrečného hvizdu. Hráče musím pochválit za bojovný a obětavý výkon. Toto cenné vítězství je velmi důležitým krokem k záchraně I. B třídy a chtěli bychom ho potvrdit v našem posledním domácím utkání, které sehrajeme s mužstvem Sokola Třebětice v sobotu 10.6. na žádost soupeře v netradičním čase od 10.30 hodin. Věřím, že nás přijdou naši věrní fanoušci podpořit opět v hojném počtu.“

TJ Malšice - SK Ratibořské Hory 2:3 (1:3)

Branky: 45. Neužil, 49. Čech - 14. Slavomír Mareš, 31. Katolický, 42. Vaněček. Rozhodčí: Novák - Petričák, Třešňák. ČK: 1:0 (92. V. Krám). Diváci: 50.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Blovský, Greguš, Fišer, Vocílka - Vaněček, Sabiniok, S. Mareš, Feichtinger - Katolický, V. Říha (46. Růžička).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory