Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Netolicím se po přestávce rozpadla obrana. Stachy trestaly

 
středa, 31. května 2017, 07:24

I když se hrálo v neděli dopoledne, bylo velké teplo a obava, aby starší hráči Stach vydrželi na rozlehlejším hřišti fyzicky stíhat. Domácí Netolice však nikam nespěchaly a hrál se pohledný technický fotbal bez tvrdých zákroků.

Stachovští byli o něco nebezpečnější a v 17. minutě po rychlé kombinaci se středem obrany prosadil Záleský – 0:1. Snaha nešla upřít žádnému týmu, ale až do poločasu se žádná ze šancí neujala a hosté šli do kabin spokojenější.

Domácí však rychle smazali náskok, když v 54. minutě Vlášek vyrovnal na 1:1. To je nabudilo a začali zle dotírat na brankáře Sýse. Vítr z plachet jim sebral v 63.minutě M. Šíp, kterému se z volného přímého kopu podařilo překonat Nárovce a Stachy vedly – 1:2. Navíc střed domácí obrany byl hodně nejistý. Toho v 68. minutě využil Pešl a zvýšil na 1:3. Hned v 72.min však nehlídaný Vlášek snížil na 2:3 a hosté se začali bát o vítězství.

Bylo to však zbytečné, protože Netoličtí vsadili vše na jednu kartu a nechali vzadu pouze osamělého stopera. Samozřejmě že hosté toho využili a po jednoduchých rychlých akcích v pohodě dvakrát skórovali. Nejprve v 78. minutě M. Šíp a za šest minut Pek stanovili konečné skóre. Hosté si vítězství zasloužili, protože domácí ve druhé půlce totálně propadli v defenzivě.

1.FC Netolice - Sokol Stachy 2:5 (0:1)

Góly: 50. a 71. Vlášek - 63. a 78. M. Šíp, 17. Záleský, 68. Pešl, 80. Pek.

Stachy: Sýs - Dvořák, Foltýn, Hašek, Heidenreich, Šíp M., Šíp Vl., Marek (65. Hovorka), Pešl, Záleský, Eigner (46. Pek).

Napsal(a) Tomáš Anderle | Foto Petr Vlasák