Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořští čekali na výhru téměř dva měsíce

 
úterý, 30. května 2017, 13:51

Ratibořská naděje na setrvání v I. B třídě zásluhou vítězství nad Lomnicí stále žije. Závěr soutěže bude ale ještě velice těžký. Po šesti porážkách v řadě konečně svítilo na výsledkové tabuli vítězné skóre ve prospěch domácího mužstva.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „V dalším existenčním utkání jsme přivítali mužstvo Lomnice nad Lužnicí. V prvním poločase byla hra vcelku vyrovnaná a obě mužstva si vytvořila po jedné gólové šanci, ale bez využití.
V úvodu druhého poločasu nás hosté zatlačili a měli více ze hry, my jsme ale naštěstí při našem prvním útoku ve druhé půli dokázali využít chyby hostující obrany a v 53. minutě jsme se brankou Slavomíra Mareše ujali vedení. V 70. minutě jsme pak své vedení po chybě brankáře Lomnice brankou Slavomíra Katolického navýšili na 2:0. Závěr utkání jsme si bohužel zkomplikovali v 83. minutě, kdy soupeř po rohovém kopu snížil na 2:1. Naštěstí jsme ale i přes závěrečný tlak hostů toto důležité vítězství uhájili.
Za dnešní výkon musím všem našim hráčům poděkovat, zejména za jejich bojovnost a nasazení. Doufám, že nám toto vítězství pomůže hlavně po psychické stránce v naší snaze uhájit v Ratibořských Horách I. B třídu i pro příští sezónu. V dalším utkání nastoupíme v neděli 4. 6. od 15.00 na hřišti TJ Malšice. Doufám, že nás přijedou podpořit i naši věrní fanoušci.“

SK Ratibořské Hory - Tatran Lomnice nad Lužnicí 2:1 (0:0)

Branky: 53. Slavomír Mareš, 70. Katolický - 83. Zákostelecký. Rozhodčí: Frček - Mráz, Bartůněk.

Rat. Hory: Průša - Fišer, Kutiš, Greguš, Vocílka - Vaněček (82. T. Hoffmann), Sabiniok, S. Mareš, Feichtinger - V. Říha, Blovský (31. Katolický).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská
 


 
Reklama