Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko hostí Viktorku Žižkov. Chce se loučit vítězně

 
pátek, 26. května 2017, 14:08

V posledním kole Fortuna národní ligy si to A tým FC MAS Táborsko rozdá na stadionu Soukeník se slavnou Viktorií Žižkov. Zápas má jednotný den a čas s ostatními duely: neděle 28. května v 15 hod.

Trenér FCT Roman Nádvorník má o plánech pro závěrečné střetnutí jasno: „Rádi bychom se rozloučili vítězně a úspěšně završili sezónu. Uděláme pro to všechno. Očekávám od našeho týmu kvalitní výkon a vítězství,“ uvedl Roman Nádvorník, podle něhož je pořád o co hrát. „Chceme se posunout v tabulce někam k osmému místu. Věřím proto, že zápas zvládneme, že pobavíme fotbalem diváky a uhrajeme doma tři body. Někteří hráči v našem klubu končí, i oni se chtějí užít poslední zápas a rozloučit se důstojně,“ sdělil trenér FCT.

Na neděli hlásí meteorologové pěkné, slunečné počasí, v sousedství bude otevřena prezidentská Benešova vila, takže by si diváci mohli najít cestu na stadion na utkání s tradičním soupeřem. „Viktorka je klub s velkou historií. Chceme ji v neděli porazit. Z hráčů soupeře se mi vždy líbil Engelmann. Umí dát gól. Pro ofenzivu Viktorky je důležitý,“ poznamenal Roman Nádvorník.

Loni v srpnu se Žižkov s Táborskem rozešly smírně 1:1, branku Jihočechů dal Elvist Ciku. Nedělní utkání odřídí rozhodčí Dubravský – Flimmel, Vágner.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle