Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

KP: Hluboká v poklidné předehrávce remizovala s Milevskem 1:1

 
pátek, 26. května 2017, 19:50

Hluboká nad Vltavou v páteční předehrávce 27. kola krajského přeboru remizovala s Milevskem 1:1. Zápas s minimem vyložených šancí, kterému dominovaly obrany, měl oba své gólové momenty v prvním dějství. Body se dělily po trefách Petra Dvořáka a Tomáše Taubera.

Hluboká odehrála svůj zápas 27. kola proti Milevsku nezvykle už v pátek v podvečer, forvard Tomáš Adam se totiž o víkendu žení. Domácí ale paradoxně nastoupili bez něj, opora Ciprovy družiny se v minulém zápase na hřišti Soběslavi vykartovala, místo ní proto nastoupil v útoku vedle Tomáše Taubera Pavel Hájek.

Prvních pětadvacet minut byl on a vlastně i obě útočné vozby spíš neviditelné, vyrovnaný zápas začal být zajímavý až od 25. minuty, to se halfvolejem z hranice vápna trefil do spojnice Vaclovy branky jeden z hostujících hráčů. Milevsko se v tu chvíli teprve zastřelovalo.

Hned čtyři minuty nato ale využil Petr Dvořák krátkou průnikovou přihrávku středem hřiště a s nastalou situací si dokázal poradit. Brankář Vacl sice padal rychle k zemi, jenže na obstřel hostujícího kanonýra nedosáhl – 0:1.

Milevsko po vedoucí brance vytáhlo presink, což činilo obranné čtyřce Hluboké potíže. Z těch ji vysvobodil ve 38. minutě Tomáš Tauber. Na hranici ofsajdu přebral balón, brankáře Pavla Dvořáka s přehledem rutinéra obešel a zasunul míč do prázdné brány, Hluboká srovnala na poločasových 1:1.  

Úvod druhého dějství tak trochu kopíroval začátek toho prvního, jestli byl někdo směrem dopředu aktivnější, tak Milevsko, které v 62. minutě trestuhodně z hranice penalty přepálilo domácí branku.

Obrana hostí působila jistěji, než ta hlubocká. Domácí ale dokázali hrozit z dobře zahrávaných rohů, po jednom z nich musel skvělý reflexivní zákrok na brankové čáře vytáhnout gólman Pavel Dvořák. Ve zbytku duelu zpřesnila svou obranu i Hluboká a žádný z týmů už se v poklidném závěru nedostal k možnosti strhnout vítězství na svou stranu.


TJ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU - FC ZVVZ MILEVSKO 1:1 (1:1)

GÓLY: 38. TAUBER - 29. PETR DVOŘÁK.
ROZHODČÍ: POLÁK - HANES, KOTALÍK. DELEGÁT: VRZAL. ŽK: 1:1 (NĚMEC - MARVAN). DIVÁKŮ: 120.


HLUBOKÁ: VACL – JONÁŠ, LEGDAN, ANTOŠ, ŘÍHA – RUBICK (83. KRÁTKÝ), NITRIANSKÝ, STRÁSKÝ (64. VALENTA), NĚMEC – TAUBER, HÁJEK. TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

MILEVSKO: PAVEL DVOŘÁK - M. NOVOTNÝ, VAKOČ, KOSOBUD, PATÁK (69. ŠIMÁK) - BARDA, KOMÁREK, SEDLÁK (81. P. NOVOTNÝ), KOUTNÍK (90. ALEXA), MÁLEK – PETR DVOŘÁK. TRENÉR MIROSLAV STRNAD.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: VACL - KOSOBUD

Napsal(a) Martin Wipplinger | Foto Jan Škrle