Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stadion na Soukeníku viděl kvalitní mezinárodní utkání

 
úterý, 23. května 2017, 19:40

Pondělní podvečer patřil na Soukeníku mládežnickému fotbalu. Starší žáci FC MAS Táborsko hostili kanadskou Ottawu Cobras a diváci museli být s předvedenou hrou obou týmů spokojeni. Táborsko drželo po většinu utkání míč, ale Ottawa se zase vyznačovala rychlým protiútokem.

První poločas branky nepřinesl, byť domácí měli dvě velké příležitosti ke skórování. Hned v úvodu druhého dějství otevřel svým prvním gólem v utkání Jakub Kubovský, když zakončil svůj průnik před brankáře až poté, co mu vypadl míč z rukou. O dvě minuty později Michal Houska vymetl šibenici z dvaceti metrů. Na to se osmělili i hosté a po chybné rozehrávce vstřelili kontaktní branku.

Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou. A šance střídala šanci. Konečnou podobu výsledku dal deset minut před koncem svým druhým gólem v utkání Kuba Kubovský, který tak korunoval svůj fantastický výkon.

FC MAS Táborsko - Ottawa Cobras 3:1 (0:0)

Branky FCT: Kubovský 2, Houska. Rozhodčí: Říha - Stuchlík, Moudrý. Diváci: 59.

Napsal(a) Kateřina Betáková | Foto Daniel Pekař