Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální sestava KP: Neprůstřelný Hovorka a pohotoví Dvořáci

 
pátek, 19. května 2017, 10:01

Poslední úspěšné výsledky Milevska se odrazily i v nejlepší jedenáctce 25. kola krajského přeboru, kde vzduchotechniky zastupují oslavenec Josef Komárek a dvougólový střelec Petr Dvořák, jehož jsme vyhlásili Mužem kola.

Želeč měla s Čimelicemi hodně starostí, ale brankář Petr Hovorka dokázal společně s obranou v čele s Ondřejem Kosobudem všechny soupeřovy šance uhasit. Jako správný bojovník se ukázal Stanislav Legdan. S ovázanou hlavou pečetil výhru s Třeboní. Katovický stoper Tomáš Hajdušek byl nejlepší hráčem svého týmu v osmigólové přestřelce s píseckou rezervou.

Šlágrem byl duel třetího Rudolfova s první Soběslaví (viz. video Spartaku). Vynikala v něm dvojice Jan Kovačičín – Martin Dvořák. Na prolomení „rudolfovského prokletí“ se výrazně přičinil dvěma góly nejlepší střelec soutěže Dvořák, který se v sestavě kola objevuje už poosmé.

První výhru pod novým trenérem Radimem Hešíkem slavila poslední Planá. Záložník David Do Trung, brankář Fajfrlík a Pösinger patřili mezi hlavní tahouny. Plánští okusili radost z vítězství v Ševětíně po dlouhých devatenácti zápasech! V dalších zápasech se výrazně připomněli olešnický Michael Studnička a Tadeáš Jindra z Dačic.


Ideální sestava 25. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Petr Hovorka (Želeč/3)

Tomáš Hajdušek (Katovice/6), Ondřej Kosobud (Želeč/7), Stanislav Legdan (Hluboká/5)

Jan Kovačičín (Rudolfov/3), Michael Studnička (Olešník/2), Josef Komárek (Milevsko/2), Do Trung (Planá/2), Tadeáš Jindra (Dačice/2)

Martin Dvořák (Soběslav/8), Petr Dvořák (Milevsko/1)

Napsal(a) Redakce | Foto Ján Honza