Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výsledky mládežnických celků FC Písek

 
středa, 17. května 2017, 13:51

Jak si ve víkendových zápasech vedly dorostenecké a žákovské celky FC Písek?

29. kolo ČLD U19

FK Náchod - FC Písek 0:1 (0:0)

Branka: 79. Kulík. Více zde.


23. kolo ČLD U17 B

Písecká sedmnáctka přivítala na svém hřišti favorita se šňůrou třech proher v řadě, která už mohla působit i na sebevědomí hráčů. Hosté zasadili Jihočechům dva těžké direkty v polovině úvodního poločasu, na něž už hráči Písku nedokázali reagovat.

FC Písek – FK Admira Praha 0:3 (0:2)

Sestava FC Písek: Krt (41. Dlouhý) – Jiskra, Říha, Hrdlička, Bartoš, Gažík (53. Řezáč), Jindrle, Mařík, Novotný (41. Rajzl), Sládek (41. Peroutka), Touš.


23. kolo ČLD U16 B

Tým U16 vstoupil do utkání proti Admiře vlažněji a hlavně díky brankáři Píchovi neprohrával. O přestávce si v kabině vzali slovo trenéři, což se pozitivně projevilo na hře celku ve druhé půli, za kterou si díky vůli po vítězství zaslouží pochvalu.

FC Písek – FK Admira Praha 3:1 (1:1)

Branky FC Písek: 26. Sládek, 51. Sládek (pen.), 67. Sládek.

Sestava FC Písek: Pícha – Mikeš, Zelenka, Kvasnička, Novotný – Micka (53. Stropnický), Sládek (70. Řezáč), Dvořák, Jizba – Frček, J. Volf.


6. kolo ČLŽ U15 C, o sestup

Do zápasu vstoupili Písečtí aktivně a vytvořili si dvoubrankový náskok. Poté však po chybě při rozehrávce domácí vstřelili kontaktní gól, a zanedlouho po standardní situaci dokonce vyrovnali. Ve zbytku první půle byla hra vyrovnaná a žádný z týmů si nevytvořil větší příležitosti. Po změně stran hosté zvýšili aktivitu, byli více na míči a rychleji a přesněji s ním pracovali. Z toho pramenilo větší množství vytvořených šancí a dalších pět přesných zásahů.

FC Slavoj Vyšehrad – FC Písek 2:7 (2:2)

Branky FC Písek: 7. Kortan, 19. Velek, 42. Nosek, 43. Koloušek, 61. Koloušek, 67. Koloušek, 69. Kortan.

Sestava FC Písek: Lalák – Míčka, Nosek, Hejný, Stejskal, Stropnický, Kulík, Rataj (36. Koloušek), Červený, Kortan, Velek.


6. kolo ČLŽ U14 C, o sestup

V pěkném utkání, na čemž se shodli trenéři obou týmů, se soupeři prezentovali kombinačním útočným fotbalem, který se divákům musel líbit. Úvodní část prvního poločasu patřila domácím, kteří ale své šance nevyužili. Naopak druhá část prvního poločasu patřila hostům. Ti byli efektivnější a po brankách Gornického a Kašpírka šli do dvoubrankového vedení. Po změně stran domácí přidali a vyrovnali na 2:2. Hostům se zásluhou Honzy Kapinuse podařilo jít opět do vedení, které nakonec ztratili až pár minut před koncem po trestném kopu domácích. Zápas skončil spravedlivou remízou. V následných penaltách byli preciznější domácí v poměru 5:4 a připsali si bonusový bod navíc.

FC Slavoj Vyšehrad – FC Písek 4:3 (0:2), pen. 5:4

Branky FC Písek: 24. Gornický, 28. Kašpírek, 62. Kapinus.

Sestava FC Písek: Fučík – Děd, Vondrák, Martin Černý, Smola – Polcar (50. Nosek)- Hadáček, Kapinus, Prajzler (36. Imbr), Gornický – Kašpírek.


21. kolo ČLŽ U13 A

Do Příbrami odjeli fotbalisté FC Písek bez třech nejlepších hráčů, i přesto přehrávali domácí od prvních minut ve všech směrech. Písečtí hráli s nadšením a byla na nich vidět chuť do hry. Za předvedený výkon si všichni zaslouží pochvalu.

1. FK Příbram – FC Písek 2:8 (1:5)

Branky FC Písek: 3. Pícha, 7. Pícha, 23. Čibera, 34. Ješina, 39. Šperl, 62. Kašpar, 85. Tlapa, 87. Kozák.

Sestava FC Písek: Mach – Kozák, Kačírek, Balogh, Pícha, Trčka, Šperl, Hrneček, Souhrada, Veselý, Tlapa. Náhradníci: Čibera, Kašpírek, Hrdlička, Brož, Kašpar, Turek, Ješina, Kříž.


21. kolo ČLŽ U12 A

1. FK Příbram – FC Písek 6:3 (3:2)

Branky FC Písek: 9. Matoušek, 16. Bláha, 81. Pikolon.

Sestava FC Písek: Čechal – Hejdánek, Václavík, Horba, Baďura, Müller, Mařík, Maroušek, Bláha, Pikolon, Pešek. Náhradníci: Matoušek, Hořánek, Pergler.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto František Bořánek