Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Želeč vydřela výhru. Čimelice zahodily, co se dalo

 
úterý, 16. května 2017, 21:04

Ve 25. kole Ondrášovka krajského přeboru zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště v Želči. Vytvořilo si několik vyložených příležitostí, ale překonat domácího brankáře Hovorku nedokázalo.

Zápas pro Čimelické nezačal dobře. Již ve 4. minutě se po rohovém kopu dostal ve vápně k míči Sokolt a vstřelil první branku domácích. Hosté byli zaskočeni, přesto se po chvíli vzpamatovali a hra se v poli vyrovnala.

Domácí využívali nakopávané balony, ale s tím si Čimeličtí poradili. Po čtvrt hodině zahrávali hosté několik rohových a přímých kopů, ale bez úspěchu. Pokud střely mířily na branku, vše pochytal výborný brankář Hovorka. Domácí se během první poloviny dostávali dopředu zcela sporadicky a žádnou velkou příležitost si nevytvořili.

Druhý poločas začalo mužstvo Čimelic více útočit, ale střelecká muška byla špatná. V 63. minutě z ojedinělého útoku domácích se k míči dostal Novotný a vstřelil druhou branku domácích. V 63. minutě vystřídal Nekla Svojše a hned se uvedl střelou, kterou domácí brankář vyrazil na rohový kop. Z následného rohového kopu nádherně a prudce střílel Řezáč, ale domácí brankář byl opět proti a střelu vyrazil.

V 72. minutě byl (nebyl) faulován domácím hráčem čimelický Suchan, rozhodčí Peterka nařídil pokutový kop, ale po protestu domácích a po konzultaci s asistentem rozhodčího byl pokutový kop odvolán. Zahrával se míč rozhodčího. V 77. minutě po centru Pávce hlavičkoval Řezáč těsně vedle domácí branky. V tuto dobu měli Čimeličtí velkou převahu, ale zdá se, že budou muset vyhlásit konkurs na střelce, který by překonal domácího brankáře. Želečtí tak úspěšně odolali do konce utkání a zaslouženě vyhráli 2:0.

Sokol Želeč - SK SIKO Čimelice 2:0 (1:0) 

Góly: 4. Sokolt, 63. Novotný. Rozhodčí: Peterka - Koranda, Eibl. DFA: Benedikt. ŽK: 1:0 (Novotný). Diváků: 50.

Želeč: Hovorka – Škrábek, Pavličko, Kosobud, Petr – Rabiňák (75. Podroužek), Švec, Sokolt (70. Janošík), Holub (89. Šindelář), Kukučka (83. F. Froněk) – Novotný. Trenér Roman Lukáč.

Čimelice: Slavík – Řezáč, Fara, Němec, Pšenička – Nekl (64. Svojše), Zelenka, Hegenbart, Viták, Pávec – Suchan (81. T. Froněk). Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama