Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Rozlučka s ikonickým kapitánem Navrátilem přinesla bod s Příbramí

 
neděle, 28. května 2023, 21:32

Tábor – FC Silon Táborsko si v posledním kole Fortuna: Národní ligy připsal remízu s Příbramí 2:2. A nebylo daleko od toho, aby získal body tři. V utkání se se svou bohatou kariérou rozloučil za ovací publika domácí 39letý legendární kapitán Jakub Navrátil, kterému klub s nekonečným respektem děkuje za všechny věrné služby.

Táborsko dvakrát v utkání vedlo, Středočeši museli dvakrát dotahovat. Táborsko se v konečné tabulce udrželo v horní polovině, konkrétně na 7. místě se 42 body. Hosté jdou do baráže.

Skóre otevřel v 34. minutě plzeňský odchovanec v barvách domácích Kronus, jenž se prosadil potřetí z posledních pěti utkání. Skvělou přihrávku mu předložil Sojka.

Hosté vyrovnali až po více než hodině hry. Po kombinační akci se míč vyvalil proti noze Vokřínka, který do poloodkryté branky srovnal na 1:1. V 75. minutě se hlavičkou prosadil obvyklý táborský nahrávač Tusjak, který dorazil do brány Varačkovu ránu do břevna.

Příbramští znovu dorovnali „počítadlo“ skóre v 82. minutě, kdy gólmana Kerla překonal takovým dloubáčkem Petrák – 2:2.

Táborsko tak ani poslední zápas ligové sezony na domácím hřišti neprohrálo a získalo bod.

FC SILON Táborsko – FK VIAGEM Příbram 2:2 (1:0)

Góly: 34. Kronus, 76. Tusjak - 66. Vokřínek, 82. Petrák. Rozhodčí: Starý – Kotalík, Cichra. ŽK: 69. Tusjak, 69. Alexandr, 74. trenér Nádvorník - 69. Dudl. Diváků: 1058.

FCT: Kerl – Varačka, Navrátil (90+1. Svatek), Koné, Tusjak – Alexandr, Kateřiňák – Kronus (71. Šašinka), Sojka (71. Šplíchal), Sylla (57. Mezera) – Mach.

Příbram: Melichar – Vokřínek (78. Anih), Dudl (90. Schindler), Jahić, Fišl – Petrák, Švestka, Youssef (90. Mašek), Antwi (46. Čejka) – Wágner, Zeronik (78. Langhamer).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama