Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FC Chýnov slaví devadesátku, slavnostní výkop provedou legendy

 
středa, 24. května 2023, 07:51

Chýnov – V pátek 26. května 2023 si v Chýnově připomenou devadesát let místního fotbalu. Hlavní událostí oslav bude fotbalová exhibice SIGITEAMU od 18.00 hodin s domácím celkem FC Chýnov.

Slavnostní výkop provede velká legenda chýnovské kopané Josef Macháček, společně s dvěma legendami Sigiteamu Antonínem Panenkou a Jozefem Chovancem.

Zápas bude řídit rozhodčí a starosta města Chýnova Ondřej Jaroš. Po utkání bude následovat autogramiáda všech účastníků populárního Sigiteamu.

Slavnostní zahájení oslav devadesátého výročí fotbalového oddílu FC Chýnov a samotné utkání bude moderovat Dušan Mendel z Chotovin, šéf sportu na TV Nova. Po celou dobu oslav bude zajištěno občerstvení, vstupné je dobrovolné.

Další program oslav bude následovat v sobotu 27. 5. 2023 od 17.00 hodin zápasem FC Silon Táborsko - ženy s mužstvem bývalého Sokola Chýnov a v neděli 28. 5. 2023 od 17.00 hodin utkáním Radenín-Kozmice vs. Větrovy B.

Napsal(a) Pavel Kulveit