Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hluboká podle očekávání vyhrála, Strakoničtí ale mohli pomýšlet na body

 
pondělí, 27. března 2023, 21:47

Hluboká nad Vltavou - Strakonice na Hluboké dlouho vzdorovaly, podaly houževnatý výkon, na bodový zisk to ale nakonec nestačilo.

Domácí v prvním poločase byli lepším týmem a prvně zahrozili již v 9. minutě Peckou, který hlavou trefil břevno. Strakonice založily hru na kompaktní obraně a vyrážely do nebezpečných brejků.

Ve 26. minutě Hájkova hlavička mířila do šibenice, ale Kozlík ji stačil vytáhnout na rohový kop. V 31. minutě se Bílý protáhl po lajně až do vápna a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Chalupu a ten míč uklidil do branky 0:1. Ve 38. minutě, když se domácí nemohli dostat do šance kombinací, tak Hrachovec vyslal z pětadvaceti metrů pumelici, která skončila v brance 1:1.

Druhý poločas měl stejný průběh. Do první šance se dostali v 64. minutě hosté. Po trestném kopu Bublíka se ke střele dostal Krejčí, kterou brankář vyrazil na rohový kop. V 68. minutě Kozlík reflexivně chytil střelu Hrachovce z malého vápna.

Důležitý moment přišel v 78. minutě po rychlém brejku Strakonic, který založil Bílý, přihrál Krejčímu a ten naservíroval balon na úplně volného Smolu, jenže ten ve stoprocentní šanci selhal. A jak to tak bývá, tak domácí Otepka tři minuty po té trefil přesně, a místo 2:1 pro Strakonice, to bylo 2:1 pro Hlubokou.

Ve zbytku utkání hosté hru otevřeli ve snaze vyrovnat a v 86. minutě z vykombinované akce dal Hájek na konečných 3:1.

TJ Hluboká nad Vtavou – FK Junior Strakonice 3:1 (1:1)

Góly: 38. Hrachovec, 80. Otepka, 85. Hájek - 32. Chalupa. Rozhodčí: Petričák – Nedvěd, Krčín. Delegát: Jodl. ŽK: 5:4 (Otepka, Hájek, Hrachovec, Krejčí, Šuba - Krejčí, Rozhoň, Rybák, Butnaru). Diváků: 100.

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama