Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tak jsme se dočkali, hlásí Strakoničtí po návratu na Křemelku

 
středa, 22. března 2023, 21:12

Strakonice – Rok strávili fotbalisté strakonického Junioru nuceně na stadionu Na Sídlišti z důvodu rekonstrukce stadionu na Křemelce. Ve středu 22. března 2023 se vrátili do svého domovského stánku a absolvovali první trénink.

Stadion na Křemelce prošel tolik potřebnou kompletní rekonstrukcí. Po 40 letech dostala nový kabát hlavní tribuna a nově osazen trávník s automatickým zavlažováním. Práce začaly v polovině února 2022 a skončily na konci minulého roku. Celá investice vyšla téměř na šest milionů korun (více zde).

Hráči A-týmu Junioru dnes poprvé vstoupili do zrekonstruovaných kan, sprch, toalet, včetně vířivky pro rekonvalescenci. „Dnes jsme tam zahájili prvním tréninkem a všichni aktéři byli natěšení,“ sdělil vedoucí týmu Jiří Cibulka, že na středeční trénink dorazilo 17 svěřenců trenéra Tomáše Čakrta.

Strakonickým sice start do jara až tak nevyšel, ale v premiéře na nové Křemelce se pokusí potěšit všechny fanoušky. První mistrovský zápas na něm odehrají 1. dubna 2023 od 16,30 s Protivínem. „Tímto všechny fanoušky na toto utkání srdečně zveme,“ dodal Cibulka.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle