Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jiří Šplíchal odletí s českým týmem U18 na „skandinávský“ turnaj do Španělska

 
středa, 15. března 2023, 19:40

Táborsko – Jak oznámila FAČR, záložník FC Silon Táborsko Jiří Šplíchal byl z původního náhradníka „donominován“ na nadcházející sraz mládežnické reprezentace ČR U18. Talentovaný 17letý hráč Táborska (nar. 23. srpna 2005), pravý křídelník, který fotbalově začínal v Milevsku, se zúčastní mezinárodního turnaje ve španělské Marbelle. Tam na český výběr čeká konfrontace s trojicí skandinávských zemí - Švédsko, Dánsko a Norsko.

Šéftrenér Sportovního centra mládeže FC Silon Táborsko Kamil Tobiáš k nominaci Jiřího Šplíchala poznamenal. „Je to ocenění práce nejen samotného hráče, ale celého našeho klubu na úseku mládeže. Ukazuje se, že jdeme v Táborsku po dobré cestě. Je to také vizitka realizačního týmu A mužstva, který zapojuje do kádru mladé hráče. Jiří, kromě toho že nastupuje za dorost U19, patří právě do druholigového kádru. Přejeme Jirkovi, ať se mu v reprezentaci daří.“    

Program U18 ve Španělsku:
st 22. 3. 2023 v 17:00 Švédsko v. Česká republika           
so 25. 3. 2023 v 17:00 Česká republika v. Dánsko
út 28. 3. 2023 v 17:00 Norsko v. Česká republika

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC SILON Táborsko