Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vítězné generálky na divizi. Trenéři hlásí spokojenost

 
neděle, 26. února 2023, 20:24

Jihočeský kraj – Kvarteto jihočeských zástupců v divizi završilo přípravu generálkami na nadcházející víkend. Bilance čtyř výher je potěšující a svědčí o dobré formě. Snad ji potvrdí i při ostrém startu.

Výsledky a ohlasy z generálek na divizi


Tatran Sedlčany – FK Spartak Soběslav 1:3 (1:1)

Góly: Mazouch, Coufal, Bouchal

Soběslav: Červenec – Větrovský, Zeman, Kubart, Hromada – Bouchal, Hoffmann, Dumbrovský, F. Vaněk – Kutner, D. Vaněk (střídali Coufal, Hájek, T. Mazouch).

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Generálka pro nás výsledkově dopadla dobře, po herní stránce však máme stále na čem pracovat. Umělka v Sedlčanech měla menší rozměry, což nám trochu činilo potíže. My doma umělý trávník nemáme, což je náš deficit, takže se s tím každoročně srovnáváme. Domácí byli dobrým protivníkem, vytvořili jsme si ale víc šancí a naše výhra byla zasloužená. Pro nás to byla dobrá příprava na úvodní mistrovský zápas s Domažlicemi.“


SK Otava Katovice – FK Protivín 11:0 (4:0)

Góly: Požárek 4, L. Bálek 2, Uher, Hnídek, Kostka, Sládek, Kotrba.

Katovice: Provazník - Cibulka, Janoch, Chylík, Motl - Hnídek, Kotrba, Sládek, L. Bálek – Uher, Požárek (střídali Kostka, Kahuj).

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „S výsledkem 11:0 musím být spokojený, výsledkově i herně se nám utkání povedlo. Hráli jsme rychle, Protivín nestíhal. Byla to hra prakticky na jednu bránu. Útočili jsme po křídlech a dávali pěkné góly. Druhý poločas se bohužel odehrál za sněhové vánice. Terénu to jistě uškodilo, přesto jsme ale po přestávce nastříleli sedm gólů. Protivín prakticky nevystřelil na bránu a naše výhra byla zasloužená.“


Sokol Lom – FC Písek 1:0 (0:0)

Gól: 55. Kubovský. Finále turnaje v Kamenici. Hráno 2 x 35 minut.

Lom: Matoušek – Škrleta (Brabec), Vávra, Mácha, Vysušil – Skopec, Slavík (Madar) – Pfeifer (Kubovský), Nešický, Novák – Musiol (Tauber).

Lukáš Zeman (trenér Lomu): „Zápas ovlivnilo velice nevlídné počasí, balón si na zasněženém trávníku odskakoval, jak chtěl. Kombinačně i herně to ale bylo kvalitní utkání a divákům se muselo líbit. Zápas rozhodl ve druhém poločase Jakub Kubovský. Šance si vypracovaly oba týmy a duel mohl skončit jakýmkoliv výsledkem. My jsme ale byli šťastnější, protože jsme dali gól, zatímco Písek své šance neproměnil.“


Jiskra Třeboň – FK Slavoj Český Krumlov 0:2 (0:0)

Góly: Vaněk 2.

Č. Krumlov: Beránek – Kabele, Kuna, Trmal – Kolář, Matuška, Svoboda, Novák, Vávra, Strapek – Růžička (střídali Vaněk, Ryneš, Parakhnenko, Gelnar).

Jiří Černý (asistent trenéra): „Zápas to byl vyrovnaný a první poločas skončil bez branek 0:0. Ve druhém poločase jsme se pak prosadili dvěma góly Vaňka.“


Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle