Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko porazilo v přípravě lídra druhé ligy

 
neděle, 5. února 2023, 11:15

Sezimovo Ústí – Před zraky asi stovky promrzlých diváků v areálu Soukeník předvedl A tým FC Silon Táborsko v dalším přípravném utkání velmi zajímavý výkon. Porazil vedoucí tým F:NL Viagem Příbram 2:0 (1:0) brankami Kateřiňáka a Kronuse. Divákům se musel srdnatý výkon domácích líbit: nasazení, kreativita, rychlost, brankové příležitosti.

První proměnil v 10. minutě Kateřiňák. Táborsko kopalo roh, míč se na hranici šestnáctky dostal ke špílmachrovi Táborska, který šajtlí a s pomocí levé tyče rozvlnil síť – 1:0. Další dobré situace Táborsko neproměnilo.

Také nástup do druhého poločasu se „černočerveným“ povedl. Ve 47. minutě založili rychlou akci po pravé straně, do vápna vlétl s míčem Kronus, který podélnou ranou z úhlu prostřelil gólmana – 2:0.

Také Příbram, kterou vede trenér Dušan Uhrin ml., podala kvalitní výkon a měla svoje velké šance, ale například Anih či Surmaj v nich selhali.

Příští přípravu sehraje Táborsko venku s Přešticemi.

FC SILON Táborsko - FK VIAGEM PŘÍBRAM

Branky: 10. Kateřiňák, 47. Kronus

Táborsko: Pastornický – Plachý, Navrátil, Černický, Kosek – Alexandr (65. Svatek), Kateřiňák – Kronus, Sojka, Dordić – Mach.

Příbram: Babka (46. Smrkovský) – Dudl (46. Okirikpo), Švestka (75. Krameš), Fišl, Jeřábek (46. Schindler), Petrák, Langhamer (46. Anih), Čejka (46. Zeronik), Vokřínek (65. Vott), Surmaj (71. Štěpánek), Ngane (65. Belej).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC SILON Táborsko
 


 
Reklama