Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jindřichův Hradec poločasové manko nedotáhl, na Složišti podlehl Českému Krumlovu

 
pondělí, 30. ledna 2023, 16:31

České Budějovice – K zajímavému měření sil došlo v přípravě na umělce na Složišti. Utkal se tu poslední vítěz krajského přeboru a divizní nováček Slavoj Č. Krumlov s exdivizním a podzimním vítězem KP J. Hradcem. Kvalitní střetnutí okořenilo osm gólů, Krumlovští nakročili za výhrou třemi zásahy v první půli.

Václav Domin (trenér Č. Krumlova): „Zápasem jsme zakončili soustředění v Přední Výtoni. Než jsme prostřídali sestavu, měli jsme utkání pod kontrolou. Zahráli jsme si proti kvalitnímu soupeři, Jindřichův Hradec ukázal, že není na čele krajského přeboru náhodou. Pro nás to bylo výborné přátelské utkání. Trochu jsem se bál, že hráči budou mít po soustředění trochu tvrdé nohy, přistoupili k tomu ale zodpovědně. Jsem rád, že jsme měli možnost v zápase vyzkoušet mladíky z dorostu a náhradníky.“

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „Bylo vidět, že Krumlov je v přípravě dál a tudíž je rozehranější. Na nás byla znát nerozehranost a Slavoj byl v první půli lepší především v osobních soubojích. Udělali jsme zbytečné chyby a obdrželi jsme jednoduché branky. Byl to typický přípravný zápas, ve kterém se projevily rozdíly mezi oběma týmy. Nám ukázal, na čem musíme zapracovat.“

FK Slavoj Český Krumlov – FK Jindřichův Hradec 1910 5:3 (3:0)

Góly: Parakhnenko, Vaněk 2, Kordík – Votava 2, Mischnik.

Č. Krumlov: Beránek (46. R. Švec) – Trmal, Kabele, Kuna – Svoboda (60. Ryneš), Matuška, Kolář, Strapek (60. Šindelář), Novák (60. Kordík), Vávra (60. Lattner) – Parakhnenko (46. Vaněk).

J. Hradec: Hulík – Völfel, Koktavý, Šmíd, Hauser – Janák, Petr, Mischnik, Waník, Votava – Strejček. Střídali: Pecín, Fíža, Ježek, Toman.

 
 
Napsal(a) Michal Havelka | Foto Ján Honza
 


 

Reklamní sdělení

Reklama