Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Registrace na letní fotbalový a brankářský kemp byla zahájena

 
středa, 18. ledna 2023, 19:24

České Budějovice – V jihočeské metropoli se o prázdninách opět uskuteční tradiční letní kemp Jihočeského fotbalu a společně s ním Brankářská škola. Proběhne v červenci 2023 v Českých Budějovicích a jedná se již o 4. ročník fotbalového a brankářského příměstského kempu pro chlapce a dívky z celého Jihočeského kraje.

Pětidenní kemp se uskuteční od 10. do 14. července 2023 v areálu Jihočeské univerzity Na Sádkách pro chlapce a dívky ročníků 2007 – 2016, kteří budou rozděleni do skupin podle věku. Vždy pondělí až pátek (od 8 do 16 hodin). Termín přihlášek je do 12. června 2023. Pro velký zájem byla registrace spuštěna již v lednu.

Šéftrenérem kempu bude opět Ladislav Bernát, dlouholetý mládežnický trenér s licencí UEFA, jemuž bude asistovat manažersky ostřílený Jiří Krauskopf starší, bývalý předseda Jihočeského KFS, na podzim 1991 kouč prvoligového Dynama ČB, kde působil jako šéftrenér mládeže. Oba trenéři se mohou pyšnit titulem mistra ČSR dorostu s Iglou Č. Budějovice (1972).

Třetí ročník Brankářské školy pro ročníky 2006 – 2013 opět povede licencovaný trenér gólmanů Jiří Prokeš ze Strakonic za asistence Jaroslava Vondráška ml.

Kemp nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové a brankářské tréninky pod vedením licencovaných trenérů s dlouholetou praxí (s profilicencí UEFA). Cílem je vést děti ke sportování zábavnou formou i o prázdninách, než jim začne klasická letní příprava v oddílech.

Kromě fotbalových tréninků je pro děti připraven bohatý doprovodný program v podobě besed s hosty, soutěží a her o ceny. Kemp bude zakončen slavnostním vyhlášením, předáním pamětních diplomů a věcných cen pro každého.

Cena činí stejně jako vloni 4 500,- Kč (možno rodičům vystavit fakturu pro příspěvek od zaměstnavatele). V ceně jsou zahrnuty obědy, svačiny (2x denně), pravidelný pitný režim, ceny, hřiště, trenéři. Každý z účastníků obdrží zdarma dres brazilské značky Penalty s přezdívkou, trenýrky a stulpny.

Kapacita letošního kempu už byla naplněna. Další přihlášky už nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.


Postup přijetí na Letní kemp Jihočeského fotbalu

1. Vyplníte registrační formulář (viz. níže)

2. Obdržíte k vyplnění smluvní podmínky a prohlášení, které přinesete na první den kempu

3. Úhradou se stáváte účastníkem kempu


Vzhledem k očekávanému vyššímu zájmu o kemp, který převyšuje kapacitní možnosti, bude rozhodovat o přijatých termín přihlášení.

Letní příměstský kemp pořádá Jihočeská fotbalová, z.s.
Kontakt:
Michal Průcha, mobil: 608 870 510, e-mail: jcfotbal@seznam.cz 

 

PŘIHLÁŠKA NA KEMP ČI BRANKÁŘSKOU ŠKOLU

 
Tisková zpráva