Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí podalo s Bernarticemi statečný výkon, nakonec ale utrpělo debakl

 
pondělí, 7. listopadu 2022, 18:48

Veselí nad Lužnicí - Protože se marodka veselské Lokomotivy dosud nevyprázdnila, musel domácí tým v duelu s Bernarticemi opět nastoupit v základní sestavě se čtyřmi dorostenci.

Od první minuty hosté dokazovali svojí fotbalovost a herní vyzrálost. Lépe se na těžkém terénu pohybovali, kombinovali a dostávali se do brankových příležitostí.

Po sérii neproměněných šancí se ve 20. minutě prosadil Homola, který dorazil do prázdné branky střelu odraženou od tyče – 0:1. Ve 27. minutě to bylo už o dvě branky, kdy se nádherně trefil Novák0:2. Domácí bojovali, ale šancí měli o mnoho méně.

Celý druhý poločas se stal pro diváky díky oběma týmům atraktivní podívanou. Domácí mladíci značně zpřesnili hru, dařila se jim kombinace a začali si vytvářet šance, které ale nedokázali proměnit. Hosté hrozili hlavně z brejků. Z jednoho z nich se v 60. minutě prosadil Šťástka0:3.

Krutý výsledek pro domácí pečetil v nastaveném čase zápasu opět hostující Šťástka0:4.

Utkání bez ohledu na konečný výsledek domácím ukázalo, že mají na čem stavět. Mají v kádru spoustu šikovných dorostenců, kteří se v budoucnu mohou stát oporami týmu. Na jaře je třeba vyprázdnit marodku, případně vhodně doplnit kádr a poctivou a trpělivou prací zachránit soutěž.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – TJ Sokol Bernartice 0:4 (0:2)

Góly: 60. a 90. Šťástka, 20. Homola, 27. Novák. Rozhodčí: Brych - Herzog, Průchová. ŽK: 0:2 (Homola, Král). Diváků: 50.

            

    

 

Napsal(a) Pavel Hajný | Foto David Hulák