Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Musiol vystřihl třetí podzimní hattrick. Lom bude hájit vedoucí pozici na Aritmě

 
pátek, 21. října 2022, 12:29

Zbyněk Musiol, kapitán Sokola Lom, se v uplynulém kole divize výrazně podílel na výhře svého týmu nad Horní Břízou. Povinné tři body s posledním vynesly svěřence Lukáše Zemana na první místo, které drží jen o skóre před druhými Katovicemi. Pozici lídra ve čtvrté nejvyšší soutěži hodlají Lomští udržet i po sobotní duelu na trávníku pražské Aritmy. Třináctigólový Musiol, nejlepší střelec divize, věří, že se nebudou vracet s prázdnou.

Zbyňku, nad nováčkem jste vyhráli 4:1 vyhráli, ale zápas neprobíhal jednoduše, že?
Tyto zápasy jsou ošidné, soupeř byl zalezlý, čekal na naše chyby a i když jedna přišla, tak jsme to otočili a vyhráli jsme 4:1. Máme tři body, takže spokojenost.

Podařilo se vám do třetice zaznamenat hattrick, jak se to stalo?
Hlavně jsem rád, že jsem zase klukům pomohl góly, protože jsem se teď čtyři zápasy neprosadil a v minulém zápase proti Příbrami jsem navíc neproměnil penaltu. První gól padl z pokutového kopu, který jsem tentokrát proměnil, druhý padl hlavou po standardní situaci a třetí mi Lukáš Pfeifer připravil centrem téměř před prázdnou bránu a já se jen soustředil, ať to uklidím.

Výhra s H. Břízou vás vyhoupla do čela tabulky, byl takový předsezonní cíl?
Od začátku sezony se chceme pohybovat nahoře a to, že jsme teď úplně na špic nic neznamená. Zbývá ještě víc než polovina soutěže. Ale určitě je to příjemné.

Budete pomýšlet na postup?
Myslím si, že mluvit a myslet na postup je ještě hodně brzy, ale uvidíme, jak se bude sezóna vyvíjet.

V sobotu dopoledne zajíždíte na hřiště Aritmy Praha. Co od zápasu očekáváte?
Do utkání půjdeme s cílem vyhrát, jako do každého. Očekáváme ale těžký zápas, s Aritmou se z minulých sezón neznáme. Víme, že se také chtějí pohybovat v na předních příčkách tabulky, takže nás nic lehkého nečeká. Jsem zvědavý, jak to bude probíhat.

O víkendu se pro vás hraje ještě jedno důležité utkání, druhé Katovice hrají v Rokycanech, které jsou třetí. Jaký výsledek pro vás bude ideální a komu více věříte?
Ideální by pro nás byla samozřejmě remíza, byť si myslím, že Katovice potvrdí formu z posledních zápasů a vyhrají. Budou to tam mít ale hodně složité.

Napsal(a) Václav Kucul | Foto Tomáš Danko
 


 
Reklama