Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V pátek FC SILON Táborsko pojede v rámci 10. kola F:NL do Opavy

 
čtvrtek, 29. září 2022, 11:47

Tábor – Reprezentační pauzu před pátečním mistrovským utkáním mezi Slezským FC Opava a FC Silon Táborsko využil trenér Jihočechů Roman Nádvorník k tomu, aby po svém nedávném příchodu A tým lépe poznal, stabilizoval a pořádně připravil na druhou část podzimu.

 „Pauzy jsme využili k řadě věcí. Co jsme si naplánovali, to se nám podařilo splnit. Mužstvo jsme uvykali na jiný způsob hry, než se tu dosud hrál, na jiné kombinace, hráči se učili, jak se chovat v nových herních situacích. Naším cílem je, aby pro nás zbytek podzimu dopadl dobře, měli jsme co nejvíce bodů a měli v zimě klid. Nechceme být po podzimu někde na sestupových příčkách, to v žádném případě,“ uvedl Roman Nádvorník.

Poslední zářijový pátek od 18 hodin jihočeský tým nastoupí na venkovním hřišti proti Slezskému FC Opava. „Zejména doma je Opava velmi silná. Má útulný stadion, na kterém vzniká skvělá atmosféra. Ta domácí hráče motivuje. Opava je dobře složené mužstvo ze zkušených hráčů a reprezentantů do 20 let. Přesto věřím, že je v našich silách ve Slezsku bodovat. Určitě tam nejedeme prohrát. Chceme navázat na zodpovědný domácí zápas proti Líšni,“ uvedl Roman Nádvorník.

V minulém ročníku se mezi týmy zrodily dvě remízy 0:0 v Opavě a 2:2 v Táboře. Aktuální páteční duel budou řídit rozhodčí: Rouček – Bureš, Poživil. SFC Opava – FC SILON Táborsko (30.09.2022, 18:00).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Silon Táborsko