Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nádvorníkův úvod jako hrom. Táborsko zbavilo Líšeň neporazitelnosti

 
pondělí, 19. září 2022, 19:32

Běželo nastavení druhého poločasu v tu chvíli ještě bezgólového zápasu Táborsko - Líšeň, když se Nešpor dral na branku soupeře, byl nedovoleně zastaven a hosté viděli červenou kartu. Domácí dostali výhodu trestného kopu, k němuž se původně postavili tři hráči, ale nakonec byl exekutorem Plachý. Krásnou, tak metr vysokou střelou k tyči určil konečný výsledek 1:0. Líšeň tak utrpěla první porážku v ročníku, domácí celek pod vedením nového trenéra Nádvorníka získal třetí výhru a v tabulce se mírně posunul vzhůru.

Táborští byli na lídra soutěže bezvadně takticky připraveni, svého soupeře nepouštěli do vážných herních situací. Do vedení mohli jít už v první půli, kdy si Ledecký ve vápně míč přehazoval, ale nakonec se chytil za hlavu, když zakončil vedle branky.

V podzimním, chvílemi deštivém počasí domácí hráči zahřáli své fanoušky poctivým výkonem, který euforicky korunovali gólem v samotném závěru. Teď následuje reprezentační pauza a po ní se tým FCT vydá v pátek 30. září do Opavy.

FC SILON Táborsko - SK Líšeň 2019 1:0 (0:0)

Branka: 90+2. Plachý. Rozhodčí: Radina – Pfeifer, Šafránková. ŽK: 45. Babacar, 90.+3 Babacar – 56. Machalík, 79. Čermák, ČK: 90+1. Jeřábek (L). Diváci: 513.

Táborsko: Zadražil – Plachý, Navrátil, Bederka, Tusjak – Kopřiva, Mamadou – Tolno (61. Varačka), Babacar (81. Nešpor), Kosek (69. M. Šplíchal) – Ledecký (81. Provazník).

Líšeň: Vajner – Bednář, Černín, Laczkó, Otrísal – Čermák, Jeřábek, Machalík (73. Reteno Elekana), Matocha (90. Weber), Ulbrich – Vandas (73. Zikl).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková, video Daniel Pekař