Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pohárový duel v Přepeřích byl těžký, Táborsko výhru vybojovalo

 
čtvrtek, 15. září 2022, 22:53

FC SILON Táborsko vybojoval postup do 3. kola Mol Cupu. Gólem ve druhé části prodloužení vyhrál 1:0 v Přepeřích. Autorem branky byl Nešpor po centru ze strany. Míč nejprve cinkl o tyč, odrazil se před střelce, který předloubl brankáře. S kapitánskou páskou hostů nastoupil Tusjak.

Zápas na Turnovsku s třetiligovým soupeřem byl pro Jihočechy velmi těžký. Přepeřští, kteří mají ve svém středu řadu zkušených fotbalistů, měli několik šancí, ale na Zadražila nevyzráli. Také Táborsko mohlo v normální hrací době skórovat, nikdo nic neproměnil, a tak šel duel do zaslouženého prodloužení. Tam rozhodl Nešpor.

V týmu domácích se objevil první poločas někdejší hráč Spartaku MAS Sezimovo Ústí Jaroslav Nesvadba, kterému je 40 let.

FK Přepeře - FC SILON Táborsko 0:1 (0:0) po prodl.

Branky: 108. Nešpor. Rozhodčí: Šulcová – Kříž, Novák. ŽK: 73. Tvaroha, 89. Gebert, 111. Pavlata – 71. Kosek. Diváků: 150.

Přepeře: Truksa – Janošík (106. Habr), Tvaroha, Nesvadba (46. Bulíř), Šulc – Gebert, Pavlata – Martan, Majer, Novák – Synek (63. Vyčítal).

Táborsko: Zadražil – Plachý, Mamadou (46. Navrátil), Mezera, Tusjak - Sy Babacar (62. Varačka), Bezpalec, Kopřiva (62. Liepa), Kosek (100. Šplíchal) - Tolno (46. Nešpor), Ledecký (77. Provazník).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková