Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Přijeli jen v sedmi. Po dvaceti minutách byl konec!

 
neděle, 11. září 2022, 11:52

Velkou ostudu si v sobotu uřízl fotbalový klub z Trhových Svinů. Oddíl, ve kterém A mužstvo hraje čerstvě v krajském přeboru, nedal pro utkání béčka v Roudném do kupy ani základní jedenáctku!

Na zápas roudenského B-týmu naštěstí nevybírali vstupné. Za pouhých dvacet minut by se jinak muselo vracet…

A-tým Spartaku hrál souběžně doma s Třeboní, ale dorost měl svůj zápas na pořadu až v neděli, avšak mladíci nevyslyšeli prosby o pomoc oslabených starších kolegů. Aby svinenská rezerva mohla vůbec nastoupit v minimálním počtu, musel na plac i 52letý trenér Jaromír Vodička.

V černých dresech nastoupilo sedm statečných, šest plus brankář. A čekalo se, jak dlouho tahle komedie bude trvat. V 9. minutě prolomil obranný val domácí Jusufi, který se ocitl tváří v tvář brankáři Vrábkovi. Po pěti minutách měla platnost přesná Pazourkova střela z hranice šestnáctky a bylo to 2:0.

Když na časomíře běžela 20. minuta, byl faulován hrající kouč Vodička a dlouho nemohl na nohy... Nakonec opustil hřiště za doprovodu spoluhráčů a tím klesl počet pod minimálních 6+1. 

Rozhodčí Bartoníčková místo okamžitého ukončení zápasu, ještě nepochopitelně nechala pár vteřin hrát. Až potom byl konec 20minutového divadla...

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jihočeský fotbal