Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnov si otevřel střelnici, Nemanicím nasázel devítku

 
neděle, 11. září 2022, 10:44

Nemanice – Doslova střelnici si otevřeli chýnovští fotbalisté ve 4. kole I. A třídy, skupiny B. V Nemanicích zvítězili 9:0 a pozvali své fanoušky na šlágr kola příští neděli 18. 9., kdy se od 16.30 hodin střetnou na domácím hřišti s vedoucím celkem tabulky Sokolem Bernartice.

Chýnovští sehráli v sobotním dopoledni v Nemanicích výbornou partii a zcela po zásluze vysoko zvítězilo nad soupeřem, který při vší své snaze na hostující mužstvo nestačil… Pravdou je, že domácí celek má v letošním ročníku velké potíže s hráčským kádrem, což signalizovalo i minulé kolo, kdy se nemanický celek pro malý počet hráčů nedostavil k zápasu do Lišova.

Hosté rozhodli o své vysoké výhře prakticky hned v úvodu utkání, když do 15. minuty nastříleli svému soupeři tři branky (F. Zadražil, Doubrava a Král). Do konce poločasu pak přidali Václav Hruška, Štrouf a opět Král další tři góly, takže celky odcházely do kabin na poločasovou přestávku za až neskutečného šestibrankového rozdílu ve prospěch hostujícího celku.

Druhý poločas se pak již více méně dohrával, hosté hned od 46. min. nechali odpočívat na další mistrovské zápasy trojici hráčů, přesto dokázali ještě třikrát skórovat, když svůj hattrick dovršil Král a dvě branky přidal střídající útočník Pták.

Hodnocení asistenta trenéra Chýnova Pavla Pilíka: „Jednoznačné naše vítězství, velice nám pomohly tři góly, které jsme nastříleli domácím hned v první čtvrthodině a pak již jsme si věřili a zápas s přehledem kontrolovali až do konce. Teď se musíme hlavně dobře připravit na příští kolo, kdy budeme na domácím hřišti hostit velmi dobře hrající celek Sokola Bernartice.“

SK Nemanice – FC Chýnov 0:9 (0:6)

Góly: 16., 39. a 73. Král, 72. a 87. Pták, 5. F. Zadražil, 10. Doubrava, 23. Václav Hruška, 26. Štrouf.  Rozhodčí:  R. Mráz – Brych, Smola. ŽK: 1:2 (M. Strnad - Rytíř, Ursacher), 70 diváků.

Nemanice: Končok - Strnad M., Lukáš, Brož, Motl, Matoušek, Voráč, Strnad N., Sedláček, Nováček (57. Jirásko), Hucek. Trenér Rambousek.

Chýnov:  Průša – Mareš, Doubrava (57. Pták), Rytíř, Vl. Hruška (46. Lhoták) – Havlík (80. Kavka), Václ. Hruška (46. Ursacher), Mládek, Štrouf – Král, F. Zadražil, (46. Štiller). Trenér Holota.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miloslav Kusbach