Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Souboj nováčků ovládli hosté z Jistebnice

 
úterý, 6. září 2022, 22:11

Třebětic - Ze souboje dosud neporažených nováčků vyšli lépe hosté z Jistebnice. Divokou přestřelku v Třeběticích zlomili na svou stranu, vyhráli 3:5 a získali historicky první tři body v I. A třídě.

Na utkání Třebětice - Jistebnice se přišlo podívat 200 fanoušků. Ti viděli osm gólů, ale také porážku domácího týmu. Třebětice vedly v 6. minutě už 2:0, hned na to ale jistebnický Buchtele snížil a ve 34. minutě Sokolt vyrovnal na 2:2.

Po hodině hry svítil na ukazateli skóre stav 3:3. Poslední půlhodina patřila hostům, kteří díky gólům Turnovce a Muže strhli vítězství na svoji stranu.

Radim Hešík (trenér Jistebnice): "Herní výpadek díky odloženému utkání a dlouhá cesta měly zřejmě za následek, že jsme již ve čtvrté minutě prohrávali 2:0. Naštěstí se tým nepoložil a pomalu nabíral na obrátkách. Nastartoval nás i rychlý kontaktní gól a od dvacáté minuty to bylo již s výkonem týmu lepší. Bylo to ale velmi náročné a domácí byli až do konce utkání velmi nebezpeční. Myslím si, že pro diváky atraktivní utkání (více jak 200 diváků je krásná návštěva), pro trenéry zátěžové. Musím pochválit všechny, včetně našich fanoušků, kteří tuto neděli obětovali dlouhé cestě a odměnou všem jsou historické první vítězné tři body v A třídě."

FK Sokol Třebětice – 1. FC Jistebnice 3:5 (2:2)

Góly: 4. Nehyba, 6. Černoch, 59. Švarc – 7. Buchtele, 34. Sokolt, 54. Ruber, 69. Turnovec, 89. Muž. Rozhodčí: Tauber – Kollmann, Kovařík. Bez karet. Diváků: 200. 

 

Napsal(a) Redakce | Foto 1. FC Jistebnice