Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Skvěle! Výhru Táborska v Karviné trefil Sy Babacar

 
čtvrtek, 1. září 2022, 10:51

Karviná – Tak to by šlo. FC SILON Táborsko si připsal první výhru v aktuálním ročníku F:NL, kdy zvítězil na horké slezské půdě v Karviné 1:0.

O třech bodech pro jihočeský tým rozhodla 63. minuta. Plachý převzal míč od obránců a tak pět metrů za půlící čárou vyslal do ulice senegalského rachlíka Sy Babacara, který prudkou přízemní ranou v plném běhu propálil Ciupu.

Táborsko podalo v Moravskoslezském kraji úplně jiný výkon než v předchozích pěti kolech: soustředěný, bojovný, týmový, téměř bez chyb. Spolehlivé zákroky předváděl brankář Zadražil, který své mužsvo několikrát podržel. Třeba ve 34. minutě, kdy si hosté po centru Ciencaly málem dali vlastní gól, ale rychlá ruka Zadražila byla proti. Při gólmanovi Táborska stálo i štěstí, v 89. minutě pokus Karviné zastavilo břevno.

V příštím utkání na domácím stadionu bude FCT hostit v neděli 4. září od 17:00 Spartu Praha B. 

MFK Karviná - FC SILON Táborsko 0:1 (0:0)

Branka: 63. Sy Babacar. Rozhodčí: Černý – Hurych, Pospíšil. ŽK: 23. Cienciala, 49. Boháč, 58. Zedníček, 86. Papadopulos – 21. Bezpalec, 36. Provazník, 86. Navrátil. Diváci: 1 131.

Karviná: Ciupa – D. Krčík, Žídek, Zedníček, Boháč (60. Budínský) – Bartl (69. Málek), Soukeník – Durosinmi, Rezek (72. Papadopulos), Cienciala (60. Mikuš) – Memić (72. Zych).

Táborsko: Zadražil – Bederka, Navrátil, Mezera – Kopřiva, Bezpalec (75. Mamadou) – Plachý, Provazník (75. Tolno), Sy Babacar (83. M. Šplíchal), Tusjak – Nešpor (61. Ledecký).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto MFK Karviná