Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve třetí lize bez bodů. Propadák Písku v Přešticích, smolná porážka béčka Dynama

 
neděle, 21. srpna 2022, 10:21

Přeštice/Č. Budějovice – Ani po třetím kole ČFL vedoucí Domažlice (v sestavě s viktoriánem Limberským) neztratily ani bod, i když na Složišti jim byli mladíci Dynama po celou dobu vyrovnaným soupeřem. O osudu zápasu rozhodla penalta. Ve dvou zápasech po sobě inkasovali Písečtí deset gólů. Po pohárové porážce v Soběslavi utržili pořádný debakl u nováčka v Přešticích, kde prvních pět gól zaznamenal útočník Černý.

SK Dynamo ČB B – Jiskra Domažlice 0:1 (0:1)

Gól: 42. (pen.) Mužík. Rozhodčí: Melichar - Dohnal, Koranda. ŽK: 3:3 (35. Šimoník, 41. Čoudek, 65. Malecha – 24. Sojka, 87. Pavlík, 90. Limberský). Diváci: 250

Dynamo B: Janáček – Šimoník, Brabec, Čoudek (46. Bartizal), Vais – Malecha, Krch, Bečvář – Polanský (79. Pech), Hais (46. Prášek), Bastl (66. Hák). Trenér Žmolík.

Dušan Žmolík (trenér Dynama B): „Zápas byl oboustranně vyrovnaný, vyložené šance byly na obou stranách a jen díky brankářům padl pouze jeden gól, bohužel z penalty do naší branky. Druhý poločas byl z naší strany po herní stránce lepší než první, hráli jsme vice kombinačně. První poločas jsme si odzadu příliš nevěřili do rozehrávky a hodně jsme si pomáhali nakopávanými míči mnohdy jen někam do prostoru. Po přestávce jsme začali hrát po zemi a předváděli pohlednější fotbal. Soupeř dal gól z penalty, ale té předcházela naše zbytečná ztráta v rozehrávce a soupeři jsme umožnili, aby se dostal lehce do situace, která pak skončila penaltovým zákrokem. Nejsme efektivní v koncovce, a to je důvod, proč jsme dnes nezískali žádný bod. Ze zápasu ale mohli naši mladí hráči odejít se vztyčenou hlavou. Odmakali to, vytvořili si brankové příležitosti a byli zkušenému týmu důstojným soupeřem. Oba týmy se výkony na hřišti postaraly, troufám si říci, o zajímavé utkaní pro nás bohužel s jiným výsledkem, než který bychom si přáli.“


FK Robstav Přeštice – FC Písek 7:2 (4:0)

Góly: 6., 8., 33., 35. a 65. Černý, 83. (pen.) Hradecký, 85. Popovič - 77. Kalousek, 80. Malý. Rozhodčí: Baum – Nedvěd, Kyncl. ŽK: 0:1 (82. Běloušek). ČK: 1:0 (88. Švihořík). Diváci: 178.

FC Písek: Lukeš – Vokurka (46. Malý), Běloušek, Němeček, Kotrba (46. Novák) – Vlček, Jansa (61. Stejskal) – Kalousek, Koreš, Voráček (61. Belej) – Bicenc. Trenér Nousek.

Milan Nousek (trenér Písku): „Z naší strany to byla hrůza po všech stránkách. Vůbec jsme nezachytili začátek a devadesát procent věcí, které jsme si řekli před zápasem, jsme neplnili. Jedním slovem ostuda. Mysleli jsme si, že si kluci vezmou propadák v Soběslavi k srdci, ale zřejmě se to minulo účinkem. Děláme hrozné chyby, nároky na třetiligové hráče se zvyšují a někteří u nás tu kvalitu momentálně nemají. Snad se to zlepší.“

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach