Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladší přípravky si zahrají o Pohár starosty města Chýnov

 
čtvrtek, 18. srpna 2022, 10:29

Chýnov - Město Chýnov a fotbalový klub Chýnov pořádá tuto sobotu 20. srpna na fotbalovém stadiónu již čtvrtý ročník Turnaje o Pohár starosty města Chýnov v kategorii mladších přípravek.

Začátek turnaje je již v 9 hodin dopoledne a turnaje se zúčastní mladí fotbalisté celkem ze šestnácti oddílů, například z Viktorie Plzeň, Dynama České Budějovice, Sparty Brno, Viktorie Žižkov, FC Jihlava a z dalších měst z celé České republiky, včetně domácího chýnovského celku.  

V doprovodném programu se představí pod vedením profesionálních trenérů mladí fotbalisté v dovednostních soutěžích a v přestávce turnaje bude následovat zápas osobností bývalých ligových fotbalistů pod vedením Luďka Zelenky.

Vyhlášení výsledků a vyhodnocení nejlepších hráčů je naplánováno na 17 hodin. Vstup je zdarma. Město Chýnov a fotbalový klub Chýnov zve na tento turnaj nejmladších fotbalových nadějí příznivce fotbalu z Chýnova a ze širokého okolí.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer