Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jubilující slavojáky i přes porážku odměnili fanoušci potleskem

 
úterý, 2. srpna 2022, 21:39

Český Krumlov – Sobotní střetnutí na krumlovském stadionu se odehrálo ve slavnostním hávu. Slavojáci hostili v rámci předkola celostátního MOL Cupu třetiligový Benešov a navíc po celý den slavili významné klubové výročí.

Dlouholetý činovník Slavoje Č. Krumlov Zdeněk Šváb nám k sobotnímu dopolednímu střetnutí sdělil: „Zápas byl součástí oslav 90. výročí založení klubu. Kluci předvedli výborný výkon, řekl bych, že s Benešovem sehráli vyrovnaný zápas. V první půli jsme podali nebojácný výkon a měli jsme i dobrou šanci ke vstřelení branky. Příležitosti si ale vypracovali i hosté a Beránek nás v první půli několikrát podržel. Ve druhé půli si už Benešov vynutil větší tlak a dal rozhodující gól. Bylo to po centru do našeho vápna, kdy se míč od našich hráčů odrazil k velkému vápnu a hostující střelec s pomocí teče překonal našeho brankáře. Sehráli jsme ale dobré utkání a za výkon nás pochválil i vedoucí soupeřova mužstva. Také diváci nás odměnili potleskem. Chyběl nám David Růžička, který byl na svatbě, šanci naopak poprvé dostal mladý Trmal z juniorky Dynama.“

Slavoj Č. Krumlov - SK Benešov 0:1 (0:0)

Gól: 59. Radimský. Rozhodčí: Havlík – Lovětínský, Novotný. Bez karet. Diváků: 317.

Č. Krumlov: Beránek – Kolář (65. Matuška), Svoboda, Kabele, Švec – Vávra (76. Gelnar), Strapek, Novák, Kuna – Trmal (65. Vančura), Vaněk (60. Kordík).

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle