Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třetiligisté v generálkách zklamali. Béčko Dynama padlo s rezervou Jihlavy, Písek prohrál s Lomem

 
neděle, 31. července 2022, 09:23

Tábor/Č. Budějovice – Ani jednomu ze dvou jihočeských zástupců ve třetí nejvyšší soutěži se poslední příprava před startem soutěže nepovedla. Rezerva Dynama propadla ve druhé půli s béčkem Jihlavy a obdržela na Složišti tři góly (1:4), Písek podlehl v Táboře diviznímu Lomu 0:1.

Los si zalaškoval a oba jihočeské celky svedl dohromady hned v prvním kole. Béčko Dynama coby nováček hostí Písek příští sobotu od 10.30 hod.

Černobílí mladíci po vyrovnané partii ve druhé půli a několikanásobnému střídání podlehli v závěrečném herním testu Jihlavě B, která startuje v divizi D. „Druhý poločas jsme hrubě nezvládli. Z naší strany to byla hodně nepovedená půle. Herně ani výsledkově se nám zápas s Jihlavou z objektivních příčin nepovedl. Jsme si toho vědomi, a věřím, že za týden v prvním mistrovském utkání bude obraz naší hry lepší,“ sdělil trenér Dušan Žmolík. Z pendlů byl k dispozici jen Krch.

Píseckým chyběl v generálce pouze krajní bek Sajtl. Z Dynama přišel v týdnu opět zadák Němeček. Nouskovi svěřenci prohráli počtvrté za sebou, navíc pro zranění nedohráli Kotrba s Valentou. „Podali jsme rozpačitý výkon. Ani jeden zápas v přípravě jsme nevyhráli, ale do soutěžních utkání jdeme s pokorou. Body se začnou počítat až příští týden. Z naší strany jsme ale čekali víc. Máme týden na to, abychom některé věci ještě doladili,“ poznamenal vedoucí píseckého mužstva Miroslav Grobár, jehož syn nastupuje za Lom.

SK Dynamo ČB B – FC Vysočina Jihlava B 1:4 (1:1)

Gól: 19. Prášek.

SK Dynamo B: Lerch (46. Andrew) – Šimoník, Bartizal, Brabec, Pineau – Bečvář (46. Pravda), Pech (46. Hák), Krch (46. Hendrych) – Polanský (46. Coufal), Prášek, Bastl (46. Šestauber). Trenér Žmolík.


TJ Sokol Lom – FC Písek 1:0 (0:0)

Gól: 48. Škrleta.

FC Písek: Satrapa (77. Lukeš) – Vokurka, Běloušek, Němeček, Kotrba (28. Jelínek) – Novák, Valenta (20. Vlček) – Voráček, Koreš (55. Malý), Kalousek – Bicenc (65. Hadáček). Trenér Nousek ml.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle, Ján Honza